[q]
(6) 

Otel Rezervasyonu

14 #1591661
Turkiye'de tatil amacli otel rezervasyonu icin hangi siteyi kullaniyorsunuz? Buyuk/zincir oteller degil de butik otel, pansiyon falan. Booking.com? Hotels.com?

Ikinci soru: Oteli arayip rezervasyon yapinca verilen fiyat bu sitelerle ayni mi olur veya daha dusuk mu olur?


 

booking kullanıyorum arada hotelse de bakıyorum

2- daha düşük olabilir

jülsezar

google maps kullanip en dusuk fiyat nereyse oradan rezerve ederim. hatta oncesinde oteli arar bakin burada bu kadar daha uygun oluyosa sizden alayim bile derim.

edit: şeyi de çokça kez yaşadım. özellikle büyük otellerde arayınca, bizde bu kadar ama internette aratırsanız çok daha uyguna alabilirsiniz dedikleri oluyor görevlilerin.

aguen

Ben karşılaştırmak için otellerin sitesine bakarım veya ararım ama bi kere odamax mı ne daha ucuzdu, otel o fiyata veremiyoruz oradan rezervasyon yapın demişti çok saçma şekilde :D

nhk ni youkosu

bazen otelinden kendinden bazende online sitelerden. en son kalacağım oteli aradım fiyatları sordum ki öncesinden netten bakıp aradım. fiyatı söyledi odanın, şu fiyata olmaz mı dedim ? (nette olan fiyatı söyledim) bizim o fiyata odamız yok dedi, manzaralı teraslı jakuzili şu sitede bu fiyat dedim, boşa komisyon ödemeyin dedim. tamam bu seferlik olsun dedi :) gerçekten şu zihniyette olanlarla ile iş yapmamak lazım

sweetoffice

hotels.com kullanıyorum. on geceye bir gece ödül olayı falan var. bir de tek yerden takip etmek kolay geliyor.

mustafakesekci

ben genelde otelin kendisini ararım, genelde 5 günden fazla kalacağım için ucuza kapatırım. ama nhk ni youkoso'un tarzı bir olay da yaşadım, yeni bir oteldi. 6 gün kalacağız dememize rağmen görevli asla indirim yapamayız dedi. sonra otelde aynı tip odaya bizden daha ucuza kalanlarla tanıştık, onlar odamaxtan tutmuşlardı. bir daha gitmem oraya.

titanyum22
1

mobil görünümden çık