www.instagram.com

Nimet diye bir şarkısı vardı, 225 milyon izlenmiş.

Gerçekten soruyorum, reklam veya PR işi değil. Zaten ergenlerin gözdesi ve TikTok'ta epey popüler.

Sesini, şarkılarını beğeniyor musunuz? Gelecek vadediyor mu sizce?

Yüzümün tamamını asla göstermeyeceğim falan diyordu bir ara, yeterince konuşulduktan sonra döndü sözünden. En son da rica minnetle Emre Altuğ'un sahnesine çıkmış, sevgili olduklarını ima eden bir şeyler yazarak gündem olmaya çalışmış da yok öyle bir şey tabii ki.

Sizce bir Sena Şener, Deniz Tekin, Eda Baba olma potansiyeli var mı? Yoksa daha mı vasat?

 

Bu seviyeye geldikten sonra doğru insanlarla(prodüktör, pr, menajer vs) buluşup buluşmayacağına bağlı olarak sorunun yanıtı değişir. Sesi güzel, tipi güzel, temeli var ama onlarla buraya kadar gelebilir ancak. Gerisi tamamen business.

Bruce

Güzel.
Ama bir Bayhan değil.

Mirket

@Mirket

Bayhan benim de aklımda hep, kimseyi onunla kıyaslayamam :(

morca

Çok mıy mıy ya. Ünlü olmaya çalışan ama sıradan sesi güzel kızlardan biri işte. İnternette çok var bunlardan.

potasyum bebek

Sesi güzelmiş de gerisi biraz kurduğu kontaklarla ilgili. Televole usulü şununla sevgili olma gibi şeyler tutmaz artık. Son şarkısı 70 bin bile tıklanmamış. Instagram ünlüsünden fazlası olmak için daha akıllıca hareket ettirecek birilerini bulması lazım.

duygusalatasi

Sesi guzel denmis diye 5-6 sarkisina baktim... pub, club tarzi eglence mekanlarinda cikanlarin yuzde 90inin sesi boyle zaten. Ben mi yanlis duyuyorum?

Dinledigim sarkilarin hepsi de cover'di, kendi bestesine de denk gelmedim.

Bu sesle zor dostum...

brkylmz

Birkaç sene sonra hatırlanmaz. Hatta Nimet'i işyerindeki iki kızın diline dolandığında duymuştum. Onlara Nimet demeden şarkısını dinletsen hatırlamazlar.

Kötü demiyorum ama piyasa bu kadar harcamaya odaklıyken, sıradan ve melodik olmayan bir akustik moduyla pek tutmaz. TikTok'ta herkesin aynı şeyin milyonuncu tekrarını yapıp özgün olduğunu sandığı akıma denen zırvaya düşerse ya da biraz daha açık giyinirse önümüzdeki yaza bir şarkısı da çıkar en fazla.

nawar
1

mobil görünümden çık