Hasta arkadaşımı akşam doktora götürmek istiyorum. Sarıyer-Beşiktaş-Şişli bölgesinde akşam vakti KBB'cisi olan/çalışan hastane var mıdır bildiğiniz?

Benim aklıma Maslak Acıbadem geldi ama henüz aramadım, bilen varsa diye önden bir sormuş olayım.


 

hasta derken grip nezle filan gibi ise kbb değil dahiliyeye gidebilirsiniz. özellerde genelde onlar oluyor zaten.

elorelia

Büyük hastaneleri arayın Memorial Şişli, Acıbadem Maslak, Kolan, Florence Nightingale o bölgede var. Kbb nöbetçi olmuyor çoğu zaman.

Dediğiniz bölgede değil ama Anadolu yakası e5 üzerinede medient hastanesi var. Sadece kbb üzerine bir hastane olduğu için her zaman nöbetçi vardır.

nuevo

grip gibi değil sadece, boğazı kötü, toparlayamadı. kbb daha iyi olacak gibi. Aslında kendi doktorum var acıbadem'de ama doktorun randevusu açık değil.

florence'ta olmuyor genelde ama yine bi sorucam. acıbadem'in canlı desteğine yazdım şimdi. dediğiniz gibi bir arıycam olmadı.

mor oje

boğaz ağrısı için ben dahiliyeye gitmiştim. ben de bunun için kbbye gidilir sanıyordum ama öyle değilmiş. zaten bakıp antibiyotik verecek. illa kbb diye zorlamayın bulamazsanız. kbb daha spesifik durumlara bakıyor.

elorelia

@elorelia Bir hastanede varmis zaten sordum, olmadi dahiliye de olabilir. Ama genelde brans doktorlarini tutmuyorlarmis acibadem dahil. Tesekkurler

mor oje
1

mobil görünümden çık