temmuzun son günü ya da bir önceki gün sokak kedisini elimde bi ot parçasıyla oynatıyordum. hayvan da avcı içgüdüsüyle patisini attı ota tabii ama benim ele denk geldi. nokta şeklinde kanadı. normalde hep pimpirikli bir insan olduğumdan hemen aşı yaptırırım bu sefer mallığıma geldi ve yaptırmadım.

bir süre sonra karşıma bir şeyler çıkınca kafayı taktım ve internette önüme ne gelirse okudum tabii kafayı yedim. 4 eylülde dayanamadım gittim aşımı başlattım 1 hafta önce oldu diye. dün de aşılarım tamamlandı 4 doz.

şimdi normalde nisan 2023'te 4 doz aşım var zaten. ondan önce de 2020'de bi 4 dozum var. şimdi de dediğim gibi 4-18 arası tamamladığım 4 doz aşım oldu.

tüm bu sürecin manyaklık olduğunu biliyorum, ihtimallerin milyonlarda bir olduğunu biliyorum lütfen bunlara takılmayın.

tüm anlattıklarımla beraber, tamam artık bir şey olmaz cümlesini ne zaman kurabilirim? bu antikorlar ne zaman yeterli seviyeye ulaşır. bir belirti göstermedim henüz.

 

4 eylulde asi yaptirmanin hicbir anlami yoktu. Kuduz asisi 2 gun mu 1 hafta mi yani maksimum bir hafta icinde yapilir zaten. Hatta galiba tam olarak 72 saat. Bosu bosuna virus yukletmissin kendine.
Antikor meselesine gelince asinin gecerliligi 6 ay.

Kittie

Sana içini rahatlatmasını temenni ettiğim Bi özel mesaj attım okursun.

Ayrıca kuduz olmayacağından o kadar eminim ki şunun sözünü verebilirim, eğer kudurursan sana istediğin herhangi bir elektronik cihazı satın alcam:)

kullanicadi

İlk anda kurabilirdiniz o cümleyi. Gerçekten bu iş artık abuk bir paranoya seviyesinde. Oyun oynayan kedinin tırmığıyla kuduz olmak diye bir şey yok.

sibertenik
1

mobil görünümden çık