Ya umarım hala iş bulamamıştır da aç köpke gibi geziyordur diye bakayım derken Google’dan linkedn’e yönlendirdi. Daha fazlası için oturum aç dedi. Dalgınlığıma geldi oturum açtım. Açtığım saniye aklıma geldi görüntüleyenleri görebiliyor diye. Zaten onun sayfasına da yönlendirmedi direk. Sonra sayfayı kapattım. Uygulamayı telefona indirdim ve hesabımı dondurdum. Profil fotoğrafımı silip adımı mı değiştirseydim.
Şimdi bu aç köpke benim bunun profiline baktığımı görmüş müdür ? Mabadı semaya çıkarsa kahrolurum.



 

Görmüştür.

NowWeAreFree

kendini anonim yaptiysa o baska birinin yaparken karsi tarafa bildirim gitmiyor ona da baska biri profiline bakinca bildirim gelmiyor.

robert bosch

aç köpke kesin gormustur, cunku aç köpke'ler kendini anonim yapmaz. Herseyi silseniz de gorur, acmisken baksaydiniz bari, is durumlari ne olmus acaba aç köpke'nin, ben de merak ettim.

mbond

verin iti ben bakayım, güncel durumunu atayım size.

brkylmz

Olan olmuş. Aç bak.

gabe h coud

görmemiştir. oturum açtıktan sonra gelen sayfa profil özeti gibi bir şey. orada tam profili görüntüle diye bir buton geliyor ona basarsan bildirim gider. rahat ol :D

cassey

adama eksiduyuru adlı web sitesinde duyuru açıp tanımadığın insanlara aç köpek diye tanitiyosun, stalklayan sensin abla^^

gotu tavana değecek diyosun, e google hesabımla nasıl dalginliksa üye olan sensin.

kahrolma hakkını değersiz insan için kullanıyorsan, sıkıntı var.

görmüştür bu arada fhhd kahrolsun bagzi seyler

anlatamıyorum
1

mobil görünümden çık