Ben de bunu sorayım. Bir sürü değil, tek bir kişi var hesabını sık sık kontrol ettiğim. Instagram hesabım yok (kapat diyecekler için söylüyorum) ama profili açık olduğu için giriş yapmadan da bakabiliyorum. Kendimi meşgul edince de geçmiyor o merak duygusu, dışarıda bir şeyler yaparken bile bir dürtü şeklinde bunu hissediyorum. Birkaç saatte bir hemen girip bakıyorum ne paylaşmış diye, çok da aktif ve sürekli paylaşım yapan birisi. Eski sevgilim değil, bir hemcinsim. Biraz alışkanlık oldu gibi. Ne önerirsiniz?




 

bir şekilde hesabını gizli yapmasını sağlamak lazım :D

jülsezar

Hesabı bize söyle biz söyleyelim hesabını kapat diye

kisa

Ara ara birkaç gün gizli yapıp geri açıyor, her seferinde pusuda bekleyip tekrar başlıyorum ben de :) @jülsezar

Biri peşinde de diyecek misin? @kisa

duygusalatasi

Takip etmenin nedeni nedir?

kullanicadi

Isim vermem.

kisa

Ya da bir kaç seri foto beğenirsek kapatır belki de

kisa

Merak, saçma bir şekilde kendisi ve hayatı hakkında bilgi sahibi olma isteği. @kullanicadi

Ben daha çok kendimle ilgili bir çözüm arıyorum açıkçası. @kisa

duygusalatasi

O konuda bir şey diyemem :s

kisa

Insta aç, başka hesapları da takip et normal kullanıcı ol.
Sık sık girdiğinde zaten onu da sık sık görmüş olacaksın. Merakın giderilecek, hem de özellikle o insanı stalklamamış olacaksın. Belki de bu döngüyü devam ettiren stalkluyor olma halindir ve bitince merağın da geçer?

Bruce

Muhtemelen boşluktan filan olabilir kendinize bir uğraş edinin canınız sıkıldıkça açıp bakıyorsunuzdur.

titanic kemancısı

kendisi ve hayatı hakkında bilgi sahibi olma isteğinizin temelini bulmanız lazım, sizde hangi duygu ve/veya düşünceye karşılık geliyor? kıskançlık? özdeğer? özgüven? yetersizlik hissiyatı? bunlara benzer başka duygularda olabilir. o hissiyatı kendinizde tespit edip çözmeden veya en azından çözmek için adım atmadan kurtulmanız zor biraz.

Phoebe

hepsinin sahte olduğunu hatırla, özenle çekilmiş 2,3 kareden biri o paylaşılan.

selam

bruce +1. benim bir arkadaşım da var böyle hesabı yok ama bazen birini belleyip sürekli giriyor profiline. kendi hesabı takipleştikleri olmadığı için kafada tek o var ama hesap açsa takip ettiği onlarca yüzlerceden birisi olacak o kişi. bir uygulamayı düzenli olarak kullanan birisinin o uygulamada hesap açmaması çok garip bence o arkadaşıma da çok dedim ama tamam ya diyip sonra vazgeçiyor. o kişiye hala takıntılı olabilirsin tabi hesap açsan bile ama en azından özellikle onu stalklıyor olmaktan kurtulursun.

semaforo de medianoche
1

mobil görünümden çık