Orada çalışan arkadaşımdan duyduğum kadarıyla genelde yeni mezunları alıyorlarmış, tecrübe konusunu sorun etmiyorlarmış. Haliyle maaşlar sektördeki benzer firmalara göre düşük kalabiliyormuş.

Fakat detayları soramadım kendisine. Daha önce herhangi bir kurumsal firmada deneyimim yok. Uzun zamandır farklı bir sektörde kendi işimi yapıyorum. Arkadaşım bana referans olabileceğini söyledi.

Peki bilgisi olanlara sormak istiyorum, Manisa/İzmir bölgesinde bekar birinin yaşaması, en azından kurumsal firmada deneyim kazanması için tavsiye edilir mi? Maaş, çalışma ortamı gibi konularda az çok fikriniz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.

 

Aşırı sirkülasyonun oldugu bir yer. Evet mezunda tecrübeye pek bakmıyorlar. Zaten mezun olan adam buraya girince maksimum 1 sene dayanabiliyor. Sonra kurumsal tecrübem var diyerek başka şirketlere kaçıyorlar. Özelden yazarsanız detay verebilir

limonlu eksi

Ben mezun olduktan sonra it kisminda çalışmıştım. Yaşınız ufaksa başlangıç için olabilir. Benim zamanımda İzmir'de çoğu lokasyona servisi vardı, bekar biri için yaşam eğlenceli olabiliyor. Outsource çalıştığım için şartlarını bilemiyorumm

mirty
1

mobil görünümden çık