Merhaba, Arnavutköy'e taşınacağız. Profil olarak kendi işimizi yapıyoruz ancak "beyaz yaka" olarak tanımlayabileceğimiz bir halimiz var. Ulaşım sorun değil, araba mevcut. 3 yaşında çocuğumuz var, okulu da başlayacak yakında.

Evde çok zaman geçiririz o yüzden evdeki huzur çok önemli. Komşularla papaz olmayacağımız, kendi kendimize rahat yaşayacağımız bir yer arıyoruz. Arnavutköy'ün hangi mahalle/bölgesinde yaşamalıyız?

Muhtemelen satın alacağız, duruma göre kiralık da düşünülebilir.

 

2 tane arnavutkoy var galiba eger yeni havalimani yanindakini diyorsaniz oraya hafta sonlari gidiyorum.

Yasamak icin tavsiye etmiyorum acayip egitimsiz ve cahil insan var. Bir tane duzgun kadin yada adamla karsilasmadim ve ciddi diyorum insanlar zir cahil.

Dersenki yatirim icin alicam al arsa falan ilerde iyice patlicak zaten suandada patlamis dedigim gibi yasanilacak yer degil bence dagdan inmeler dolu

Zetnikov

fakir arnavutköy olduğunu varsayarak eski bir soruya cevabımdan alıntı yapıyorum.

"
soru bildiğimiz yerden geldi.

kısa cevap: Arnavutköy'den ev değil çöp bile alınmaz rezil bir yer. Kesin alınacak deniyorsa devam edelim.

Bu rezil ilçede herhangi bir güzel mahalle yok hocam. Kötünün kötüsü olarak: Şirindere,Boğazköy,Bolluca mahallelerine hiç bakmayın.

Bütçe ve imkan varsa Göktürk'ü öneririm.

Ben Arnavutköy'e 20 dk mesafede ona bağlı mahalle Hadımköy'de oturuyorum mecburi hizmet dolayısıyla. Oturduğum muhit site bölgesi Toki,kiptaş ve diğer özel siteler var. Market, toplu taşıma vs sorunu yok. İnsan profili de buraya göre idare eder, kısmen memur,thy çalışanı vs var sitede. Hadımköy Vefa Konutları diye aratabilirsiniz."

biravekahve

Göktürk olmazsa ve nereye yakın olmanızın gerekliliğine göre bahçeşehir tarafına bakılabilir, hoşdere yolu üzeri yine arnavutköy tarafına ulaşım açısından rahat ettirebilir.

Aranavutköy hakkında yukarıda söylenenler ++, müge anlılık olayların yaşanmaması istanbulda olmasındandır

atom karincanin torunu

kayaşehir tarafıda güzel hemde arnavutköye yakın bir lokasyon

gencfb

Kayaşehir veya Hadımköy'de sitede . Hadımköy çok iyi değil. Ben kayaşehir tercih ederdim

hebanon
1

mobil görünümden çık