twitter'da onlarca tweet atmış, kendi şahsi numarasını paylaşan 1-2 tip var. kasımpaşa deplasman bileti devri için ulaştım. kendi numarasını paylaşmış, diyor ki gel bu hastanede çalışıyorum yüz yüze yapalım devri.

%50 karla karaborsa yapıyor.
ben bu adamın yanına gitsem, devri aldıktan sonra parayı ödesem bu adam benden o bileti de haberim olmadan geri alabilir ya da iptal edebilir mi?

işin içinde passo çalışanları olduğunu düşünüyorum, eskiden biletix gişelerinden alırdık, gişe çalışanları yapardı artık online'a döndü galiba.

normalde hiç sallamam da bu ülkede artık herkesin yolunu bulmaya çalıştığı için bi yerden ayarlamış bunu işi haline getirmiştir diyorum.

 

ben bjk maçlarına alıyorum bazen twitter'dan satanların çooğu gs, fb'li oluyor. en son aldığım adam dha para ödemeden devir yaptıı sıkıntı olmaz kardeşim girersin dedi. büyük ihtimal passolig ekibinde tanıdıkları var. bunlar konserde de aynı haltı yapıyor.

wertyu

daha kotusunu soyleyeyim bu isi meslek, ek gelir olarak yapan cok insan var ve bunlar meslek odasi gibi birbiri ile iletisim halinde. su kadardan asagi vermiyoruz, tuhaf biri geldi size de sordu mu gibilerinden whatsapp, telegram uzerinden cetelesmisler.

buenosdias
1

mobil görünümden çık