bir zamanlar bir arkadaşım aşağıda linkini vereceğim haritayı söylemişti bana. kendisinin haritasını açtığında kanadanın onun haritasında olduğunu bana göstermişti. şöyle bir durum var ki o bu haritaya kendisi için yıllar önce baktığında kanada olduğunu ama çok sonraları bu haritada bunu gördüğünü söylemişti. o siteyi buldum ama çok fazla eklenti var ve nasıl o haritayı bulduğumu hatırlamıyorum. belki daha önce denemiş olan ve nasıl o haritaya ulaşabileceğimi söyleyebilen olur diye buraya yazıyorum.
www.astro-seek.com



 

Bahsettiğin, astrocartography haritası. Rastgele bakılıp yorum yapılamaz yalnız, yabancı kaynaklardan gezegenler ve AC-IC-DSC-MC noktalarına dair birkaç ayrıntı öğrenip bakarsan ancak faydalı olur.

moonie

horoscopes.astro-seek.com

az da olsa astroloji bilen birine danışmanız lazım, tek başınıza anlayamazsınız.

candide

Astroloğun görmesi lazım bunu. Her astrolog da olmaz, iyi bir astro-kartografi uzmanının görmesi lazım. Kartografi uzmanlığı psikoloji eğitiminden sonra klinisyen ya da danışman olmak için ayrışıp üstüne ayrıca başka başka kurslar seminerler daha almak gibi, tıptaki uzmanlık gibi düşün. İyi bir uzman görmeli, çok incelikleri var o işin.

muhayyer divan
1

mobil görünümden çık