Kardashian'dan sonra mi?




 

Bence ilk JLo ile milenyal jenerasyon için “aa böyle bir olay da varmış” olayı başladı ama tam anlamıyla bugünkü kadar moda olmamıştı. Sonra Beyonce ile beraber daha popüler oldu ama esas patlama Kim Kardashian ile olduğunu düşünüyorum. Hatta şöyle bir şey okumuştum eskiden yapılan silikonlar kalıcı erimeyen olduğu için x ray de çıkıyormuş Kim Kardashian benim popo orijinal diye X ray görüntüsü paylaşmış ama manipülatif bir açıklamaymış afsgsjs. BBL operasyonunda kendi yağı ile yaptıkları için x ray de çıkmıyormuş sonra millet BBL e abandı özellikle Türkiye’ye gelen filan çok oldu ama o da bir süre sonra çoğunda patladı çünkü çok riskli bir ameliyat ölenler filan oldu ciddi ciddi. Şimdilerde ise tiktok ve instagram etkileşimi almak amaçlı kullanılıyor gerçek estetik akımında ise “teşekkürler kim kardashian poposu biz istemiyoruz kalsın” diyen bir Amerikalı kitle de var. Kısacası sosyal medya ve popüler hale gelen BBL operasyonu etkisi de var bence esas patlamayı 2014-2018 arası yaptı sanırım :D

titanic kemancısı

Jlo ve Beyonce onceden de vardi. Ama Kardashian sonrasi asil patlama oldu bence. Onunki asiri buyuk degil mi? Ya onceden buyuk poposu olanlarla dalga gecilirdi. Simdi millet ozellikle buyutuyor.

Kahvedesu

Taytlar çıkınca

gabe h coud

Evet hatta şimdi BBL trendleriyle ilgili yorumlara baktım Covid sonrası daha çok seyahat etme ve sosyal medyada paylaşma akımı başladığı için eski BBL operasyonlarında istedikleri popolardan daha büyük boyutta popo istiyorlarmış

www.plasticsurgery.org

Edit: bu arada ben sorudan Kim Kardashian le başlayan büyük popo akımına yönelik cevap yazdım doğal squat glute için yazmadım yanlış anlaşılma olmasın.

titanic kemancısı

Güzellik anlayışı zaman içinde değişen bir şey. Herkesin zararlı veya değil istediği popoya sahip olması neden birilerini rahatsız eder anlamıyorum. Hadi BBL neyse de squatın ne zararı olabilir? Allah'ın sporla geliştirilen kasına neden düşman olursunuz?

potasyum bebek

Güzel popo, her zaman güzel popodur. İsimler popoları ünlü etmedi ama popoları ile ünlü olanlar çok. Asıl olay ise yakın zamana ait. Pandemi dönemi herkes eve kapandığında ve o sırada hem canı sıkılıp hem de kilo aldığında çeşitli kişilerin spor videoları ile düştü bu akıma. Hatta en ünlülerinden biri olarak Chloe Ting akımı vardı kızlarda.

Bu arada bahsedilen Kardashian, Kim Kardashian ise onun insanların popo beğenisi/tercihi ile ilgili olumlu katkısı olduğunu sanmıyorum. Daha doğrusu kabul etmek istemiyorum.

nawar

Ben de konuyla bağlantılı bir not düşeyim: Squat Popo, sıfatından çok belli bir beden formunu temsil ediyor onun farkındayım ama squat'ın kalça kasına etkisi yok denecek kadar azdır, ayrıca zenciler ya da Brezilyalılar gibi genetiğinizde yoksa hiçbir egzersiz kalçanızda, özellikle kadınlarda, o kadar büyük değişikliklere neden olmaz, günümüz dünyasında instagram paylaşımlarında sporla büyüdüğü iddia edilen popoların tamamı estetik müdahalelerle o forma ulaşmıştır muhtemelen, yoksa sabahtan akşama kadar da çalışılsa o tipte bir kalça formuna doğal yollardan ulaşmak mümkün değildir ne yazık ki.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

@Kaleci,fitnesci arkadasin yok mu? Dogal iste onlarin. Ayri bir ulke gibi.

Kahvedesu

taytın etkisi büyük, bu bir farkındalık yarattı sonra da popolar için çalışmalar başladı gibi geliyor bana

kisa

Popolar için çalışmalar başladı derken neyi kastettin? Tayt yıllardır hayatımızda olan bir giysi ürünü. Kadınlar değişen güzellik anlayışı doğrultusunda daha bakımlı olup özenli görünmek istiyorlar. Niye herkes rahatsız bu durumdan, suç mu anlamıyorum. @kisa

potasyum bebek

rahatsız mı? neden duyurya gelir gelmez bana ters gidiyorsun gbi bir his var bende? rahatsız değilim aslında çok güzel bir şey, kadınlar kadar ben de kendime bakabilsem keşke. Demin kahvaltdaydım, mükemmel örnekler vardı, en ufak bir rahatsızlık duymadım ben

kisa

Alıngan biri misindir? Sadece tepkinin sebebini sordum. Kahvaltıda neyin örneği vardı sormaya korkuyorum. İnsan utanıyor. @kisa

potasyum bebek

Alınganım belki olabilir. Retro varmış.
Tabi ki burada konuşulan konunun örneği vardı. Kendine bakan özenli kadınların örneği vardı. Korkulacak bir şey yok ve benim de bir rahatsızlığım olmadı.
Güzelliğe ve güzelliği taktire karşı bu kadar agresyon vücutta şişkinlik yapabilir

kisa

Şişkinlik problemin olduğunu bilmiyordum, iyi oldu öğrendiğimiz. Merkür retrosuysa ondandır. Bir bardak su iç, iyi gelir. @kisa

potasyum bebek

Tanga bikini altı modasından sonra bence. Sıradan halk plajlarında bile çalışılmış kalçalar görüyorum tanga eşliğinde.

yurtsuz john

Squat'ta temel odak popo degilken popo gelistirmek icin en gerekli hareketmis gibi algilanmasinda Jen Selter isimli fitnes unlusunun payi var.

pike

instagram

baldur2

ya çok bakteri oluyormuş, temizlenmiyormuş ve bir sürü enfeksiyon ve koku problemi oluyormuş. direkt ameliyat düşünen birinden öğrendim. korkunç bi şey bence. kadın olarak hiç çekici göremiyorum ama erkek bakışı farklı tabii.

deartheodosia

squat için değil popo ameliyatları için yazdım yani bkz kardashian falan.

deartheodosia

squat popo ile kardashian popo arasında dağlar kadar fark var. Kardashian tarzı vücutların modası geçti bile. kendileri bile dolgularını eritmeye başladılar. Sporla şekillendirilmiş kalça her zaman beğenilir.

gnoti tsauton
1

mobil görünümden çık