Merhaba, ağustos ayında üniversite hastahanesine gittim, 'bir şey yok diş taşı temizliği yapalım mı?' dediler, olur dedim. Geçen hafta aşağıdaki mesaj geldi. Diş taşı için 1430 çok değil mi?

E-Nabız'da alt üst sol sağ 4 taraf için 277x4 alınmış. Örn: Detertraj (Diş taşı temizliği), alt sağ çene 277.23 TL (İşlem Tutarı)

SN. ..., BU BIR BILGILENDIRME MESAJIDIR. ... 2024 TARIHINDE ... ÜNiVERSiTESi DiS HEKiMLiGi FAKÜLTESi ISIMLI SAGLIK KURULUSUNDAN ALMIS OLDUGUNUZ TEDAVI ICIN KURUMUMUZCA 1430.48 TL KARSILANMISTIR. YAPILAN ISLEM SIZE AIT DEGIL ISE ALO 170 CAGRI MERKEZIMIZE BILDIRINIZ. SAGLIKLI GUNLER DILERIZ. B002

* Memurum, e-bordro'da mı görürüm kesintiyi? İlk defa hastahaneye gittim memur olduktan sonra o yüzden bilmiyorum. Maaştan mı keserler ayın 15'i?

 

Hayvan gibi pahalı.
Fransa'da 28€, 20€sunu devlet karşılıyor. 8€yu da tamamlayıcı sağlık. Devlet hastanesinde 38€ olur mu hiç?

Herhangi özel bir şey istemeyen ve kişinin emeğine bağlı bir seyin Avrupa'dan pahalı olmasi kafayi yemek demek bence.

logisticsmanager

Kesilecek bir şey yok, SKG sağlık sigortanızdan ödemeyi yapmış, almadığınız bir hizmete dair bir ödeme varsa 170'i arayın diye atıyorlar bu mesajı

atom karincanin torunu

atom karinca +1

unalub

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için @atom karincanin torunu ve @unalub, içim rahatladı. yurt dışında sağlık masrafları daha çok diye duymuştum @logisticsmanager, karşılaştırma yapamam elbette.

benbunugordum
1

mobil görünümden çık