[q]
(3) 

AJET Tazminat Alma

krmzbvl #1590905
Oncelikli Bizi Ajet gibi bir garabete muhtac edenleri sizlere havale ediyorum. Bir firmanin zamaninda hareket eden bir tane mi ucusu opmaz arkadas.

Bugun 18:30 varisli Sabihagokcene olan ucusu once 22:30, sonra da 23:50 olacak sekilde degistirmisler. O saatte ben Mecidiyekoye nasil gececegim. Havalaninda beni alacak kisilere gore planladim ucusumu ama yalan oldu.

Bu konuda Ajet'ten herhangi bir tazminat talep edebiliyor muyum? Yolcu haklarim nelerdir? Bunlarin canina ot tikama sansim olur mu? Aydinlatan olursa cok sevinirim.

 

Ben direk sayfalarindan geri bildirim olusturarak tazminat talep ettim. Bu analarinin gozleri zaten olumlu cevap vermezler. Sonrasinda nereye basvurmaliyiz emin olamiyorum. Avrupa insan mahkemesine kadar yolu var gibi.

krmzbvl

bilet alırken gecikme ihtimalini de bildiğimi ve onayladığımızı belirtiyoruz. uçuş kuralları gibi bir madde var. 4-5 saatlik rötar için yapılacak pek bir şey yok diye biliyorum maalesef. geçmiş olsun, can sıkıcı bir durum.

lovemyself

Once ajetten yazili red cevabi alin. Daha sonra sivil havacilik kurumuna basvurun (sitesinde haklariniz detayli bir sekilde yazar)

brkylmz
1

mobil görünümden çık