paramparça etmeden, suyunu dökmeden kutusundan çıkarabilmenin bir yolu var mı? ilk parçayı çıkarınca gerisi kolay da ilk parçayı çıkarmak iş zaten.




 

2 tane bıçakla çıkıyor gayet. bir bıçakla istediğin kalınlıkta dilim kes. diğer tarafına da yani peynirin baş kısmından diğer bıçağı sok. yemek bıçağı da olur. iki bıçakla kıstırıp kestiğin parçayı çıkar. sorunsuz çıkıyor.

jelly bear

Plastik kutudaki fazla suyu döktükten sonra kesme tahtası ya da tepsiyi kutunun üstüne kapatıp ters çevir, peynir kalıbı komple çıkacak istediğin kadar kes ve aynı yöntemle kalıbı kutuya tekrar koy

grimavi

@jelly bear, o şekilde çıkmıyor denedim. veya ben beceremedim.
@grimavi, "suyunu dökmeden" diye özellikle belirtmiştim.

yazar yazmaz yazan yazar

büyük bir salata kasesinde ters cevirin. peynirleri kaseden topladiktan sonra suyu tekrar kutusuna dökersiniz.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

abi çıkıyor gayet hangi peyniri kullanıyosun bilemem ama içim beyaz peynir kullanıyorum çıkıyor gayet. bıçaklar çapraz olacak şekilde yerleştir. peynir aşırı yumuşak bir peynir değilse çıkar.

jelly bear

@yazar yazmaz

Hocam suyun içinde muhafaza etmek istiyorsan ki daha mantıklı, peynir suyunu lavaboya değil bir kase ya da bardağa dolduracaksın, peyniri kesme işin bitip kabına koyunca üzerine tekrar suyu eklersin :)

grimavi

Vip Ahmet mi ne o sayfada Bi ürün görmüştüm peyniri içine koyuyorsun kabın. Ters çeviriyorsun suyu diğer hanede birikiyor peynir kuru kalıyor oradan dilimle al. Hooop Bi daha çeviriyorsun kesmediğin peynir suyun içine geri gidiyor. Yaa onu bulup linkini atıcam sana

kullanicadi

www.instagram.com

kullanicadi

@kullanicadi, muhteşem ürün. tam ihtiyacım olan şey bu işte:) verdim hemen siparişi.

yazar yazmaz yazan yazar

sana ayar vermeye geliyordum beceriksiz diye acayip güzel bir fikirle ayrılıyorum. asdfghjk

geveze yazar
1

mobil görünümden çık