Bitmiş gitmiş bir ilişki. Aynı yerde çalışılıyor. Selam sabah yok, ortak projede çalışınca toplantılarda zorunlu iş iletişimi hariç iletişim yok.

Son zamanlarda farkettim ki hibrit çalışıyoruz ve ofise gittiğimde istisnasız renk piştisi oluyoruz. Bugün yeşildik mesela. Siyah beyaz gibi renkler de değil sadece.
Zevklerimiz aynı, karakter testi vs çözerdik birebir aynı çıkardı. Havadan sudan mı etkilenip aynı renk seçiyoruzdur burda nasıl bir mantık olabilir?
Evime en son 6 ay önce ailem de varken geldi. Hem şarj bu kadar gitmez hem de cesaret edemez herhalde kameraya.
Biraz farklı biri idi. Birlikte olduğumuz dönem kapımın önünde sabahlardı. Arabayla takip ettiği vs. olmuştu beni. Ben hayatında iken hep beyaz giyerdi aynı anda ofiste isek. Ben o gün ofiste yoksam siyah giyerdi üzgünlüğünü yansıttığını söylerdi. Ansızın terketti gitti. 2 ay olmadan da evlendi. Evli, barklı, yaşını başını almış, yönetici seviyesinde adam kapıda nöbet tutup aynı renk giyeyim diyecek değildir diye düşünüyorum. Ama çok enteresan ya pembe, yeşil ile felan da pişti oluyoruz nasıl oluyor bu?
Dalga geçmeyin lütfen. Acaba ben mi kuruyorum yoksa insanların seçimleri bu kadar kesişir mi düşüncenizi merak ediyorum.

Teşekkürler

 

Kaç kere pişti oldunuz?

Kaç renk opsiyonu var? Rulet’te 20 kere siyah gelebilir, 21.de kırmızı geleceği garanti değil. Bence kuruyorsun ama bilemedim.

gabe h coud

Çetin çetintaş'ın baştan aşağı turuncu giyinmesi gibi yeşil giydiğinizde komple yeşil, sarı giyince komple sarı giyinmediğinizi düşünüyorum. İlla ki birinizde sarı gömlek varsa diğerinde sarı ceket vardır falan filan denk gelebilir heralde o kadar.

İlginç ama bilemedim

kullanicadi

Özlemiş olabilir misiniz? Bana öyle geldi. Bilmiyorum ya da ilahi bir güç sizi yeniden biraraya getirmeye çalışıyor olabilir.

encokbenisevinnolur

Kaç kere oldu bilemiyoruz tabii ama tuhafmış.
Bu durumun lafı oluyor mu aranızda? Açıkçası insanlardan her şey beklenir. Sizi takip etmez de iş yerinde kıyafetleri vardır, değiştirir falan.
Aslında öyle bişey varsa feci kafa da bulunur da neyse. Evli barklıymış. Görmezden gelin.

sibertenik

Şimdi arkadaşlar adam beni terkettiği ve evlenip barklandığı için gurur yapıyorum ve etik de bulmadığım için önünden vs geçeceksem gözümün ucu ile bile bakmıyorum ona. Ben elbise ve şal olarak iki renk giyiniyorum genelde. Bugün koyu yeşil şal, açık yeşil elbise giydim. Beyaz gömlek yeşil pantolon giymiş o da. Geçen hafta bembe ve gri piştimiz olmuştu.
Ofiste kıyafet değiştirmesine denk geldim evet 2 kere ama kendi üstümdekileri hatırlamıyorum. Sabah başka öğlenden sonra toplantıda başka görmüştüm neden diye düşünmüştüm. Olur mu olur.

Veya gabe’nin dediği gibi kuruyorum ki umuyorum kuruyorumdur.

cilekli pasta

Kapının önünde beklemesi, arabayla takip falan baya Red flag yalnız.

Yaşını başını almış falan da dedin, şimdi böyle kazık kadar adamı sabah senin giydiklerine bakarak ofisinde sinsi sinsi üst baş değiştirirken hayal edince Bi gülme geldi:))

kullanicadi

Hiç giymediğin, onun da giymeyeceği absürt bi renk ya da tarz deneyerek teyit edebilirsin.
Ama bir anlam ifade ediyor mu senin için? Kamera ihtimali yoktur, kalan sebepler de ne olursa olsun, çok kafa yormaya gerek yok gibi.

Bruce

Bruce +1

Metalik gri veya gold bir elbise giy bakalım sıkıyorsa aynısını giysin. Altar'ın oğlu Tarkan gibi gezsin

kullanicadi

Başka bir kıyafet al yanına evden çıktıktan sonra bir yerde değiştir. Ne tepki verecek vi bak

kisa

Bana hiç normal gelmedi. Adamda bir manyaklık var

benaslindayohum

dalga geçmiyorum ama işin tesadüf olduğunu ve ciddi olmadığını varsayarak güldüm ben :)

@Kısa nın önerisi çok mantıklı. Evden mavi giyerek çıkın ama yolda bir arada değiştirin bakalım. sonucu buraya da yazın ama :))

Kediyi üzdün

Fosforlu pembe elbise ile geldim bugün evden çalışıyormuş Cennet Mahallesi pembe gibi geziyorum :) Değiştirmeyi deneyeceğim haftaya. Ofise geldiğim gibi spor salonunda üzerimi değiştirip ofis katına öyle çıkacağım.

cilekli pasta

Ofiste kombin değiştirmesi aşırı cringe bence. Hani çıkışta bir yere gidecektir vs neyse ama gün ortasında sürekli kıyafet değiştiriyorsa normal değil bence, ilgi odağı olmak istiyor diye yorumladım.

titanic kemancısı

üye olmadığım zamanlarda burada gezerdim, oradan hatırladığım tek duyurucu siz olabilirsiniz çünkü konularınız akıldan çıkacak gibi değildi. eğer 2 kez evlenip boşanmadıysanız ve o eski duyurulardaki eski eş bu adamsa, ben ondan her şeyi beklerim. böcek tarama yaptırmalısınız eve muhakkak. umarım en kısa zamanda çok daha iyi bir iş bulup oradan ayrılabilirsiniz.

titanyum22

bu lovebombing yapanların aniden terk etmesi ve hemen ardından başka bir ciddi ilişkiye başlaması olayı asla sekmiyor abi, hep mi aynı olur bir insan tipi? bunları bir fabrikada üretip salmışlar bence, seri yılı farketmeksizin

mizore

@titanyum22 Allah muhafaza 2 kocalı hürmüz ben değilim. O leş arkadaş yaklaşık 2 senedir görmüyor yüzümü ayrı çıktığım eve sokmadım hiç. Ama bu da ayrı cins demek benim seçimlerde sıkıntı var.

cilekli pasta

sorun sizde değil. çuvalın kendisi çürümüş, içinde iki tane çürümemiş tane bulmak için de çekilen sıkıntıya değmez.

titanyum22

Haftaya yaz bakalım yine pişti olunacak mı merak ettim

benaslindayohum

BU ADAM BİR YERDE ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRİYOR BENCE

Shepard

bu konu gün içerisinde kafamda döndü ve düşünürken bir şey fark ettim, birileri bırak haftada bir günü, her Allahın günü benimle aynı renk giyinsin hiç fark etmezdim. acaba bu benim dolapta bulduğunu giyen biri olmamdan mı kaynaklı, yoksa senin bu adamı her gördüğünde kendi xrayinden geçirmenden mi kaynaklı aceba diye şeyettim. eğer gerçekse aşırı gay yaa

titanyum22

@titanyum ben de aynısını düşünmüştüm. Ama bu adam eskiden de çilekli pasta ofisteyse beyaz, değilse karalar bağlayıp siyah giyen tuhaf Bi kişi olduğu için bence dikkat ediyor. Önceden de Bi takıntısı varmış kombinlere

kullanicadi

aa doğru, orayı unutmuşum. çok acayşp ya. tipini aşırı merak ettim adamın yalnız. gözümün önüne cemil ipekçi geliyor dkkfksls

titanyum22

Okuyunca adamın kombin şöyle bir şey canlanıyor bende afzgxbxb

1- www.uludagsozluk.com

2- galeri8.uludagsozluk.com

titanic kemancısı

gelişme var mı?

pembediken
1

mobil görünümden çık