Evliler zaten evli olmasa tr nin yarısı bunların olurmuş o konuya hiç girmiyorum.

Benim gözümden bile sakındığım sevgilim var. çoğu kişi olduğunu bile bilmez.

Sürekli başka kızlar hakkında malum soruya maruz kalıyorum nefret ettim artık

Ne önerirsiniz?

 

Tavsiye etmediğim yöntem ağzının ortasına Çakmak.
Tavsiye ettiğim yöntem yavaş yavaş diyaloğu azaltıp, mezhepine paralel arkadaşlar edinmek.

numlock

Yapmayan arkadaslar edineceksin. Ama bu kisilerle sinirlarsan kendini de cok yalniz kalirsin. Onlar anlatsin sen dinle ama sevgilin oldugunu biliyorlarsa acik acik benim gonlumun tek sahibi var hic dusunemem boyle seyleri demek erkekligin sanindandir.

floydian

malum soru nedir acaba? verse öpmez misin olan mı?

titanyum22

Sanırım düşük kültür seviyesine sahip bir çevreniz var. Çevrenizi değiştirmeyi deneyin. Ben şahsen en son lisede "karı kız" muhabbetine denk geldim.

prole

Sevgilim var böyle sorular sormayın bana de.
Sevgiliyi gözden sakınmak arkadaşlara söylememek gibi bişi değil.

Bruce

Valla sevgilin oldugu icin mi sevmiyorsun bu muhabbeti yoksa genel olarak mi sevmiyorsun ona gore degisir cevap. Sevgilin oldugu icin sevmiyorsan @floydianin dedigi gibi sevgilin oldugunu soyleyip pas gececeksin bu muhabbeti ve boylece yavas yavas biter o muhabbet senin oldugun ortamda.

Yok genel olarak sevmiyorsan da ya konuyu degistirirsin ya da boyle muhabbetleri sevmedigini soylersin. Baktin hic olmuyor o vakit cevreni degistirirsin.

j r r tolkien hayrani

evlenin ve o arkadaş çevresinden uzak durun.

@prole
evet bu durum düşük kültür çevresine işaret etse de bazı eğitim olarak daha üst seviyede kravatlı, takım elbiselilerin de bu gibi konuşmalardan uzak olmadığını anlatan kişiler de var.
Görüşme sonrası veya
bir kadının içeri girip çıkmasıyla erkekler arasındaki konuşmanın nasıl da hemen değiştiğini anlatıyordu geçenlerde izlediğim bir video.

diyecevaplandı

Vallaha benim bir arkadaş grubum var, bazen bu muhabbet açılıyor ki yapanların ikisi evli biri de uzun dönem ilişkide. Pek giremiyorum çünkü yalan olmasın ama ben zaten etrafımdaki hiçbir kadına "off taş" diye bakan biri değilim ve genelde bu taş denilenler de ilgimi cekmezdi gençken de. Bu muhabbetler olduğundan biraz he diyorum, rahatsız olmuyorum çünkü banane.

Ne öneririm? Çok onemsememeni. He diyip geçmeni. Çok da önemli değil geri kalan özellikleri iyiyse arkadaşlarının kafaya takmaya değmez. Herkes ile yüzde yüz aynı düşüncede olamayiz.

logisticsmanager

Hepinize cevaplar için teşekkürler ama bu muhabbeti yapmayan erkek görmedim ben. Zaten bu muhabbeti yapmazsanız onlar sizden uzaklaşıyor merak etmeyin yani sizin uzaklaşmanıza gerek kalmıyor :)

momento

Hiçbir zaman o muhabbetlerden hoşlanmadım, girmedim. Ama bir grup bayılıyor. Sadece dillerinde olduğunu, reel de bir halt yapamadıklarını düşünüyorum

kondansator

nasıl bu muhabbeti yapmayan erkek yok ya? En son çevremde böyle bir muhabbet döndüğünde 20 yaşındaydım. O zamandan beri çevremdeki hiçbir erkeğin malum soruyu sorduğunu ya da şu hatun da erik gibiymiş gibi muhabbetler çevirdiğine şahit olmadım.

Onun dışında @logistics +1. Ben de etrafımdaki kadınlara yiyecek gibi bakan biri değilim hani güzelse hmm güzel kadın derim de 3 saniyede fantezi dünyama meze etmem. O yüzden böyle muhabbetleri pek sevmem ama bulunduğum ortamda yapılsa he der geçerim

nundu
1

mobil görünümden çık