Mrb.

Bir yıllık bir ilişkim var ve dün doğum günümdü
Dün sana hediye almaya gideceğim dedi ve hediye alırken yakınlarıma sormuş ama Bir yıldır birlikte olduğun insanın neyden hoşlanacağını bilemez misin ayrı bir muamma. Bu konuya takılmamın sebebi bana her hediye almak istediğinde birini yanında götürüp ona beğendirip alıyor örn evlilik yüzüğünü annesine aldırmış zaten benim tarzım değil bunu da bilmesine rağmen ve beğenmediğimi görmesine rağmen ben pek bişey demedim güzel diyip geçtim içten içe biliyordur beğenmediğimi. İlk bana hediye aldığında abimle almış onu anlarım yeni tanışmışız vs. Risk almak istememek beni daha iyi tanıyan biriyle almak fikri konusunda sorun bulmadım ama bir yıl geçmiş ve almak için gidip saçma bir deodorant almış ihtiyacım olmamasına rağmen ben daha anlamlı şeyler beklerken ve bunlardan da bahsederken kimi zaman o yine manevi değeri olmayan gidip benim de alabileceğim birşey ile geldi, abarttım mı bilmiyorum ama sanki almasa daha iyiydi.

 

Hediye özürlü biriylesin demek ki :)
Benim yaptigini yap link at, kuyumcuya birlikte gidin vs. Sonra beyninde bunu onun kendi kendine yaptigina inandir kendini

robert bosch

Evet ilişki tecrübesi yok bende ona veriyorum olmamasını, parayla ilgili bilmiyorum derdi olabilir ama olsa da biliyorum ki bişeyi beğendiyse pahalı olsa da onu alır o an.

Başkalarına sormasından bende şikayetçiyim nasıl uyarmalıyım sizce kırılmasını istemiyorum

madurumdamadurum

Konu burda hediye değil bence bu kadar otonom olmayan biri başka konularda karar alırken de başkalarının onayını arar

Bu kocaman bir red flag ama sen bunu görmezden gelip kafanda rasyonalleştireceksin, neyse biz söyleyelim de

grimavi

Ayrıl derim. Hayat geçmez böyle biriyle.

gabe h coud

Robert+1

Ozel gunlerde "hediye almak zorunda olmak" geren bir şey. Direkt link gondermeseniz de oncesinde hoslandiginiz kolyedir, parfumdur, kiyafettir gosterin, gozune gozune sokun. Bu karsi tarafi inanilmaz rahatlatan bir sey.

brkylmz

1 sene icinde tanisip evlendiniz diye anliyorum?

Aceleye gelmis

floydian

Kişinin yüzeysel olduğunu düşündüren hareketler. Böyle insanların duygusal zekası da eksik oluyor ve haliyle her konuda aile bireylerine danışıyor. Böyle biriyle evlenmeniz şanssızlık olmuş.

duygusalatasi

Derdinizi seedeyim diye yazmak isterdim . Taktiginiz sey o kadar sacma ki. Daha gercek sorunlarla sinaninca boyle kücük seyleri takmamayi ogreniyorsunuz

turkuaz

@turkuaz +1
gercek sorun görmemissiniz allah da göstermesin ins.

robert bosch

Evlenmedik :)

madurumdamadurum

Adama yazık

Cezcez

deodorant cok saçma geldi ya. yani ne alaka abi deodorant? google'a "kız arkadaşa hediye" diye yazınca bile çıkmıyor:'(

bu olay dışında nasıl biri? size değer verdiğini düşünüyor musunuz? aranızdaki bağda eksikliğini hissettiğiniz ya da şu şu konularda ben çok vericiyim, o da şu şu konularda çok verici diye sıralarsanız tatmin edici mi?

mizore

valla bacım yangına körükle gitmek istemem. ama bu gözler var ya bu gözler, ne sözde hediye almayı bilmeyen, ne sözde kadınlar hakkında hiçbir şey bilmeyen adamların kadınına geldiğinde birer Fransız beyefendisine dönüştüğünü gördü. o yüzden senin yerinde olsam bunu önemsememek olarak algılardım çünkü şahit oldum. mutlu etmek isteyen kadın, erkek, lgbt, furry her neyse, azıcık kafayı yorduğu vakit illa ki güzel bir hediye bulur. işte mesele kafasına o mesaiyi yaptırmaya değer görüp görmemesinde. şimdi birbirimizi yemeyelim, hepimizin elinde İnternet var. bu işler eskisi kadar zor değil.

titanyum22

deodrant çok ama çok ekstrem bi hediye olmuş hem de doğum günü oh god. altında yatan mesaj ne abi almasa daha iyi

hediyeleşmeyi bırakın acilen

ala09

Deodorant ne ya, valla çıngar çıkarırım. İnsan hediye özürlüsü olabilir, kabul ama bi çeyrek altın alsa daha evlaymış. Bence biraz tepki gösterin. Tontiş tontiş çözülmüyor bazı şeyler.

inawen

Daha büyüğü gelene kadar en büyüğü bu olan derdinizi şeedenlere bakmayın, herkesin derdi kendine.

Deodarantı hediye diye değil sevgiliye yeni tanıştığım arkadaşıma bile almam. @Grimavi çok güzel demiş. Konu hediye değil konu bir şeyleri akıl edebilme yetisi. Başka kusuru yoksa buna katlanılır ama :)

Kediyi üzdün
1

mobil görünümden çık