www.instagram.com
www.instagram.com
www.instagram.com

Pr filan değil. Abuk mesajlar atmayın lütfen. Yeni tanıştığım ve genel olarak sevdiğim bir arkadaşın bunları takip ettiğini gördüm ve hayal kırıklığına uğradım. Hobisidir, ilgi alanıdır deyip normal mi karşılamalı? Bu şarlatanlara inananlara nedense hoşgörüyle bakamıyorum.

 

Gelip zorla anlatmiyorsa ilgimi çekmediği halde, iyi de anlastiysam öyle yapmam.
Dusundugunuzden başka bir takip amacı da olabilir. Instagram değil ama youtubeda gülmek için ara sıra izlediğim bu tür kanallar var mesela benim.

encokbenisevinnolur

kesinlikle keserim. net gerizekalilik belirtileri bunlar. astroloji, kuantum enerji menerji, secret, manifestlemek 777 falan sik sok, asi karsitligi, duz dunyacilar(bunlar en zararsizi gibi) vs diye gider. bunlarla mantik cercevesinde de tartisilmaz. zamaniniza yazik.

fearisthemindkiller

Senin kendi iç dünyan var, onun bir fikri ve tepkisi var. Niçin emin olamıyorsun kendinden?

Bunu deney olarak kullan, içinden geldiği gibi davranma da normal biriymiş gibi davran. Bakalım sınırlarını ne kadar zorlayacak, iç dünyan ne kadar haklı çıkacak.

@encokbenisevinnolur'a katılıyorum, zorla gelip anlatmıyorsa veya hayatının her alanına bunu uygulayan biri değilse daha bir çekilir olabilir. Ya da bu senin sınırın olabilir. Ben olsam öyle yaparım, bana zarar verebileceğini düşündüğüm noktaya kadar saygı gösteririm. Bence senin iç dünyan da böyle söylüyor.

muhayyer divan

kesinlikle keserim. sevdiğim biriyse ve bunları takip ettiğini görürsem o kişi gözümde sıfırlanır. geyiğine burç muhabbeti yapmayı aşan saçmalıklar bumlar, direkt -50 iq belirtisidir gözümde.

titanyum22

Sizin inandığınız bazı şeyleri ya da kıymet verip savunduğunuz fikirler de arkadaşlarınıza saçma gelebilir ama muhtemelen kimse bu yüzden size sırtınızı dönmüyor. Ben inanmıyorum konuşmak istemıyorum der geçersiniz lafı açılınca. Bir insanın bunlara inanması doğrudan gerizekalı yapmıyor ya kimseyi.

black holes in the sky

İletişim kesmek değil ama direkt etiketlerim ve o etiketin girişe engel olacağı yakınlık, samimiyet noktasını etkiler.

Jux

her arkadaşımızda kendimize zevkimize uymayan şeyler ararsak etrafımızda bir Allahın kulu kalmaz.

jamswety

İletişimi kesmesem dahi ciddi şekilde sınırlarım. İlişkinin merhaba merhabanın ötesine geçmesine izin vermem. Kendisinden kritik bir talepte bulunmam. Önemli konularda fikrini sormam.

Özetle, idare edilmesi gereken bir “hasta” olarak değerlendirir, ona göre muamele ederim.

10551037

O davşan kardeşin ensesine biraz reçel döküp tam üstüne şaplağı çakın ve acılarla dolu gerçek hayata bağlanmasını sağlayın.
İletişimi kesmek ayrı bir şey ama bu gibi şeylerin boş kimselerin uğraşısı olduğunu anlatın.

Burçlar vardır inanırım.bunların üstünden geleceği yorumlamak yanlış işler.

diyecevaplandı

Etiketlerim, yakınlık kurmam zorlaşır.

@featr +7

abuzer

Tabi ki etiketlerim.
Güzelse tolerans gösteririm
Burç yok astroloji yalan derim.

kisa

Astrolojiye takık biriyle iletişimimi belli noktada sürdürebilirim kendim zerre inanmasam da ama aşı karşıtı, düz dünyacı, saçma sapan komplocu insanlarla direkt keserim.

nundu

Bu tür konulara ilgi duyan, inanan, takip eden insanların hayatının geneline sirayet ediyor bu düşünceler. Hayatı bu pencerelerden yorumluyorlar ve bir noktadan sonra gerçeklik ve mantık algıları tamamen şirazeden çıkıyor. zaten zaman geçtikçe de onlar seni istemiyor çünkü verdiğin rasyonel yanıtlar, kurduğun mantıksal bağlamlar, pozitif bilim temelli açıklama istemen vb. onları öfkelendiriyor. Senin inanmıyor oluşuna inanamıyorlar ve senin zekanı sorgulamaya dahi cüret edebiliyorlar.

Zaman kaybı bu insanlar, hayat bu tür insanlara zaman ve enerji harcamak için ziyadesiyle kısa.

Phoebe

Şarlatan dedim diye sevgili adayımdan olmuşluğum vardır benzer durumda.

Çok bir şey kaybetmezsiniz.

kimlanbu

iletişimi kesmem.

abelardo

En komiği de bunların her şeyi bildiğini zannetmesi. Evet evet, o kimselerin bilmediği büyük sırrı bir tek sen ve saz arkadaşların çözdünüz. Astroloji neyse de komplo teorileri ve abuk sabuk dünya gizemleriyle kafayı kıranlardan koşarak kaçıyorum ben.

moonie
1

mobil görünümden çık