Temizlik programları izlerken aşırı keyif alıyorum. Tlc' de vardı yıllarca temizlenmemiş evlere girip temizliyorlardı. Bakteri miktarını ölçüyorlardı :))
Baygınlık geçirenler olmuştu. Siz böyle programlar izlerken ne hissediyorsunuz?



 

Bir süre izledikten sonra "amk pislikleri" deyip DMAX'deki altın arayıcılarını açıyorum.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Temizlik ilgimi çekmiyor ama yutubda çok eski paslı el aletlerini aksesuarları temizleyip yeni hale getiren videolara ve masaj videolarına bakıyorum arada kafayı boşa alıp rahatlatıyor

grimavi

Temizlendikçe ferahlıyorum. Bakteri ölçüm cihazıyla bütün evi tarıyorlardı :))

rock n roll

Bizdeki yemek programları gibi birbirinin emeğini kötülemek üzerine kurulmadığı, sadece emek verip itina göstermeye odaklandığı sürece her türlü temizlik ve restorasyon programlarına bayılıyorum. Bir de ahşaptan veya kartondan kocaman biletler yapıyorlar ev mev birşeyler, onlara da bayılıyorum. Dikiş videolarına zaten bayılıyorum.

muhayyer divan

@grimavi seninle kanka olmamız lazım yalnız. O desiğin restorasyon programlarına acaip bayılıyorum, tam birlikte izlemelik. Ya biz akraba mıyız acaba.

muhayyer divan

yutuptaki öncesi ve sonrası videolarından sonra tlc dekini bıraktım. bence yutuptakiler daha güzel. inanılmaz pislik içindeki evleri tertemiz yapıyorlar. en sonda da öncesi ve sonrası şovu yapılıyor.

geveze yazar

Redditteki r/powerwashingporn sub'ı yetiyor bana. Tavsiye ederim. Rahatlatici kisa videolar.

duster

Carwash izlemeye bayiliom

Asmr bu diil mi zaten

abuzer
1

mobil görünümden çık