Yarın öğlene kadar ayvalıktayız ne yapılır en iyi Ayvalık tostu nerede yenir. Denize nerede girilir? hızlı bir bilgiye ihtiyacımız var. Ayvalık’a ait tek bildiğim şeytan sofrası desem yalan olmaz :)




 

badavut plajı sarımsaklıya göre çok daha sakin oluyor.
kahvaltı için ares çok güzel mekan.
tost için tostçular çarşısı hariç her yer olabilir. zaten hepsi sıradan tost hiçbir olayı yok. adı kalmış sadece ayvalık tostunun.
şeytanın kahvesinde koruk suyu için bir de.

yazar yazmaz yazan yazar

Tostçular çarşısında yemeyin +1, meydandaki aşkın tost iyidir. (Park yeri bulmakta zorlanabilirsiniz yalnız merkezde). Rum sokakları var, evler sokaklar çok hoş bence, oraları dolaşabilirsiniz.

Denizden ne beklediğinize göre değişir. Kalabalık mühim değil kumsal olsun derseniz sarımsaklı yada badavut, (şemsiyenizi şezlongunuzu götürün beachler aşırı pahalı), daha huzurlu bi yer derdindeyseniz cunda-ortunç koyu. Sarımsaklı’da sahilde Balbucks da mevcut (belediyenin ucuz kahvecisi).

Cunda’da mekanlar kazık, söğüşlenmeyin dikkat edin.

yap desem yapmazsin he

Cunda da adab çorbacısı vardı sadece çorba yok yemekler de var ama ben ilk kez orda damla sakızlı bademli çorba içtim ve çok güzeldi. Bir de makaron muhallebicisine gidin tatlılar güzeldi.

kullanicadi

ayvalık çarşı içinde sürçam tost evinde "super karışık" tavsiye ederim. 25 senedir ayvalıktayım.

cptxxx

Zeytinyağı nereden alabilirim acaba?

Speed writer

döndünüz mü?

özemle yaşam
köklü zeytincilik

bunlar'ın ayvalık'ta yerleri var. denk gelmişsinizdir. ben köklü'den alıyordum ama yeni birisini söylediler. adını unuttuğum için yazamayacağım.

janderzel zartanyan
1

mobil görünümden çık