Selam, 4-5 yıldır görüşmediğim bir arkadaşım var. İş arkadaşımdı kendisi ama biz çok iyi arkadaş olduk sık sık dışarıya çıkardık, kahve içerdik, sinemaya giderdik. Sonra o işten ayrılınca bizim de neden bilmiyorum ilişkimiz zayıfladı, pandemi girdi araya derken koptuk.

Beni düğününe çağırdı ama ben gitmedim. Neden gitmediğimi de bilmiyorum, herhalde o kopukluktan dolayı istemedim.

Geçen aylarda attığım bir Instagram paylaşımıma yorum yaptı. Bir cümle o, bir cümle ben olacak şekilde çok kısa bir konuşma oldu. Ben " seni çok özledim, bir gün görüşelim" dedim. O da " ben de, görüşelim" dedi. Konu orada kaldı. Arayıp, buluşalım diyeceğim ama çok çekiniyorum. Aslında, yanında bir insanın en rahat edeceği kişi. Fakat ben arayamıyorum. Böyle bir durumda vaz mı geçerdiniz zaten kaç sene olmuş görüşmemiz olmamış diye yoksa arar mıydınız?

 

Düğününe gitmemene rağmen fotoğrafına yorum yazdıysa bence iletişim kurmayı istiyor. Bundan sonra adım atmak sen de. Eğer özlediysen bir kahve içmekten zarar gelmez bence.

black holes in the sky

görüselim diye darla mutlaka. kac sene olmus birinin adim atmasi lazim. adim atan kisi sen ol. dügüne de gitmemissin. ayni sehirde oldugun halde gitmediysen ayip yani.

gönlünü al. o cok büyük bir adim atmis zaten.

robert bosch

@black holes in the sky; şöyle bir durum var, aramaya çok çekiniyorum. Arayamıyorum bir türlü :(

rock n roll

Seni çok iyi anlıyorum, bir tutukluk geliyor insanın üstüne, sanki arasan her şey üstüne gelecek suçlayacak bol bol sitemler edecek de kaldıramayacağın birşeyler olacakmış gibi.

Ama bu tutukluğu bir kenara koyup yavaş yavaş deriiin nefesler alıp vererek ve içinden 1970'lerin Ayşecik'inin sesiyle "çok sevdiğim ve beni çok seven birini arıyorum, şimdi çok mutlu olucaz" diye geçirirsen bence cesaret gelir ve rahatlıkla ararsın. Dene bence.

muhayyer divan

Hocam muhtemelen görüştüğünüzde şimdiye kadar niye aramamışım diye kendinizi suçlayacaksınız :) Hazır hissettiğiniz an arayın

black holes in the sky

@ muhayyer divan; hiç sitem etmez o. Arkadaşlığımıza kaldığımız yerden devam eder.

rock n roll
1

mobil görünümden çık