Benim başıma hiç gelmedi. Sorun olmayacaksa anlatabilir misiniz yaşadığınızı




 

Evet.

Amaranta ursula

Yaşamadım pozitivistim +1

anon1m

yaşamadım. etrafımda yaşayan da olmadı. nedense dindar olmayanların başına gelmez hiç böyle şeyler.

sir gawain

yaşamadım, inanmıyorum. yaşananların da illa ki açıklanabilir bir sebebi olduğunu düşünüyorum.

kibritsuyu

Benim baba olmam bana göre fazlasıyla doğaüstü

mirty

bir kez yaşadım ama anlatmak istemiyorum. doğaüstü olaylara inanan birisi değilim. kaparanlık köylerde, ışığın ve teknolojinin olmadığı yerlerde insan beyni öyle bir sarıyor ki neler neler görürsün... ama kesin ve net olarak DOĞAÜSTÜ tek tecrübem oldu. sırrını da asla anlayamayacağım. 12-13 yaşındaydım. bir daha veya başka bir yerde hiç olmadı.

der meister

Uyurken sürekli dua edip uyumaya başlamıştım tabi Ayetel kursi nas Felak okuyorum sürekli böyle her gece 3 defa 5 defa gelan işte bir gün okuyor muydum hala okumuyormuydum bilmiyorum elimin içinde kına lekesi vardı dedim mantar felandır harbiden de kına kokuyordu iki üç gün kaldı sonra kendiliğinden geçti şok olmuştum

Efespilsen

Evet, anlatsam da alay ederler. Verdiği korku yıllardır sürüyor.

istanbul gecesi

Evet hamilelik ve dogum. Bi canlinin icinden baska bi canli cikmasi. Daha ne olabilir. Daha nasil bi mucize bekleyebiliriz?

halk

varsa görelim inanalım.

mikahakkinen

Hayır. Hiç şahit olmadım. Şahit olan arkadaşım da yok. Şahit olduğuna inananlara denk geldim. Eğitim seviyesi düşük ve dinli insanlardı. Eğitim seviyesi yüksek olan dindarlarda da şahit olduğunu söyleyene denk gelmedim.

nawar

Babamin öleceğini rüyamda gördüm ama normal ruyalardan farkliydi. Sonrasında kanser teshisi aldi ve kisa surede kaybettik. Dini inancim yok.

instant crush
1

mobil görünümden çık