Bu gruplara katıldınız mı?

Kalabalık oluyor mu?

Grup kurulduktan sonra kaçıncı dakikada kavga çıkıyor? :))

 

buranın dengesi güzel yetiyor gruplara katılasım gelmedi

grimavi

Valla ben girmedim. Burdan bir arkadaşla bu grupların dedikodusunu yapmıştık kavga çıkar diye. Nitekim bu gruplarla ilgili açılan duyurular da bunu destekliyor.

Amaranta ursula

Bazen girmeyi dusunuyorum ama girmedim girmem sanirim, gerci soru da gruplara katilanlar icindi...

sey mi dostum

Şu anda benim olduğum grup hangisiyle o grup iyi.
Flört etmeye çalışılmasa daha kaliteli muhabbet olur. Öyle bir niyetiniz varsa gelmeyin. Geldiyseniz de ayrı dm’den yardırın, bunları görmek hoş değil 70 kişi arasında.

gabe h coud

2 kişi yazışacak diğerleri de sinsi sinsi bizim yazdıklarımızı okuayacak. öff yaa. ben yazışma değil de yüzyüze konuşmalı grupları seviyorum. benim kitap okuma gruplarım var hepimiz sohbete katılıyoruz söz hakkı için çabalıyoruz. çok ponçik bir grup. burdakilerle de öyle olsa belki katılırım ama bir amaç olmalı. bir konu üzerinden buluşmalıyız. ama kavga çıkmayacak bir konu.

geveze yazar

gruplar bir noktadan sonra birilerinin harem gibi bir yapı kurma girişimlerinin sergilendiği bir mecraya evrildiği için morca +1 diyorum. gezeve'nin dediği gibi sinsi sinsi yazılanları okumak da ayrı bir sorun. dahil olmayacaksanız çıkın gruptan.

duygusalatasi

Önceki duyuruma bakarak herhalde bu soruyu sordunuz. Grubu kuran kişi olarak söyleyeyim; 6. günde farklı zamanlarda/nedenlerle iki kişi çıkardı. bu kişiler sorgusuz sualsiz yollandı.
Şu an itibarı ile 80 kişi civarındayız.

rakicandir

Katıldım. Küfür var.

muhayyer divan

Ben sadece grupta kimler var diye girip, çıkmıştım. Tekrar gireceğim sırada banlandığımı gördüm haha.

Belli bir grup var sürekli kendi arasında aynı muhabbeti eden. TG grubu olayı bana tamamen saçmalık gibi geliyor.

Yourcousinmarvinberry

Katılmadım.

Mirket

katıldım.

80 kişi.

80 kişinin dahil olduğu bir grupta herkesten aynı duyarlılığı, aynı özveriyi bekleyemezsin. illa birisi çıkıp ya küfür eder, ya sataşır. ilginç şekilde 1 haftadan uzun zaman oldu, kimse kimseyle dalaşmadı, herkes güzel güzel geyik yapıp sohbet ediyor. arada 1-2 tane küfür etmeye, huzur bozmaya yeltenen oldu -ki 80 kişi içinde olmaması mucize olurdu-, onlar da seri şekilde gruptan çıkarıldı. gruptaki muhabbet seviyesinden hoşlanmayan birkaç kişi kendi istekleriyle gruptan ayrıldı. onun dışındakiler güzel güzel sohbet ediyor. yani 10 gündür elle tutulur bir kavga gürültü yok.

kibritsuyu

Katılmadım.

anlatamıyorum

abi niye soruyorsun gir bak gitsin. beğenmezsen çıkarsın. giren bir daha çıkamaz diye bir şey yok ki. belli ki aklında kalmış ki soru soruyorsun. ya da özel davet mi bekliyorsun acaba?

titanyum22

@titanyum; içinde bulunmaktan hoşlanmayacağım, bana uygun bir yer olmadığını gelen cevaplardan anladım.

rock n roll

bana pek öyle gelmedi. girmek istiyorsun ama buradaki aktif personanın hakkını chatte verememekten korktuğun için bulaşmıyorsun sanki. grup hakkında yapılan yorumlar hep olumlu oysa.

titanyum22

@titanyum; çok haklısın, işte o yüzden bulasmayım :))

rock n roll

Ben hiç katılmadım hatta telegramı da hiç yüklemedim ihtiyaç duyduğum bir uygulama değil

titanic kemancısı

katılmadım.
bu tip yerlerde bi yerden sonra "buralar bizden sorulur" moduna giren tipler oluyor hiç çekilir değil.

harem gibi bir yapı kurma girişimlerinin sergilendiği bir mecraya evrilmesi +1

tabudeviren

Katılmadım. Katılmayı düşünmüyorum.

3-5 kişinin sazı eline aldığı, milletin flört etme ve/veya laf sokma yarışına girdiği yerlere dönüşüyor bir müddet sonra. Ardından kısırlaşıyor. İsteyen istediğin alınca/alırken önce katılımcıların %80'i sadece okuyor (ya da okumuyor bile). Sonra grup ölüyor.

Belirli bir sayıdan yüksek grupların kaçınılmaz kaderi. İsteyen istediği yerde flört eder tabii ki ama aksini yapıyor ya da ilgilenmiyor gibi yapıp kovalamaktan bitap düşüyorsa komik. Zaten çoğunlukla böyle oluyor.

Kimse üstüne alınmasın. Bu grupların hiçbirinde yokum. Kimseye laf çarpmıyorum doğal olarak.

nawar

katıldım bir kaç attention whore vardı. onların ergen muhabbetleri baydı çıktım. bir diğerinde de öğretmen biri vardı o da vesikalığını koymuş sürekli ona yazan erkeklerle bira rakı güzellemesi yapıyordu o da baydı oradan da çıktım.
çok boş adam işi. kaliteli bir sohbet asla yok.

rentts

Katılmıştım.

Kurulan ilk grup çok komikti. Admin borderlinedı bir günü bir gününü tutmuyordu. Herkese küfür edip “bana küfür edemezsiniz” diye mağdur oluyordu. Millet de sanki bu kişi engelliymiş de onu idare ediyormuş gibi kibarlığını bozmuyordu. Çıkan kavgaları okumak eğlenceliydi. Sonra grubun en aklı başında adamları bile çıldırdı. Grubun tamamı çıkınca admin iki üç kişi ile sohbet etmeye çoğu zaman monolog kurmaya başladı, dramatik bir hal alınca çıktım.

İkinci grup ise tepki üzerine kuruldu. Burada aktif olan insanlar gördüğüm kadarıyla işinde gücünde, hoş sohbetli kişilerdi. Bağımlılık yapmasın diye burdan da çıktım sonra. Çünkü bir saat girmeyince yüzlerce mesaj birikmiş oluyordu insanı işinden gücünden eder valla :d

ruhen hastayim ben

İşin garip tarafı, insanların okul ya da iş gibi mecbur oldukları bir ortam değildi bu gruplar; insanların zorbalık, iğneleme, alay edilmesi gibi davranışları çekmesi için bir zorunlulukları yok. Bir söyler, iki söyler, sonra sektirip gider insan. Okulda çocuklar, iş yerinde arkadaşları zorbalıklarından kaçamıyor, grubu da öyle sandılar. Adminmiş, ownermış. Benimle gerçek hayatta iletişime geçemeyecek insanlar şanslarını çok zorladılar. Ki çok da cutie ve samimi yazdım. Güzel şeyler paylaşabilirdik. Konulara göre alt gruplar açabilirdik. Herkesin birbirine laf sokup iğnelemek için yer aradığı ya da ergence boş laf yaptığı bir yer oldu. İyi bir deney oldu. Hızlandırılmış bir kurs da sayılır.

gabe h coud
1

mobil görünümden çık