yapan oldu mu hic?
mümkün müdür? ve nasil?



 

Mümkün degil.

Yourcousinmarvinberry

@yourcousin, sen almanya'da ortalama maaslari 10k€ sanan arkadas degil misin?
mümkün olmadigini nerden biliyorsun?

robert bosch

Almanya'da yasayip gelir gosterebiliyorsaniz ihtiyac kredisi cekip ev alabilirsiniz. Almanya degil ama baska bir Avrupa ulkesinde bu sekilde ihtiyac kredisi cekerek ev alan tanidigim var.

Ama sorunuz spesifik olarak konut kredisi (mortgage) cekerek ev almaksa onu bilmiyorum. Ancak dusuk olasilik gibi geliyor, cunku kredinin odenememesi durumunda Avrupa disindaki bir eve banka el koyamayacaktir, o yuzden yanasmayabilirler.

sertac akin

Abi ben Almanya için bilmiyorum da genelde birkaç kişiyle konuştuğum zaman Fransa'da, bankaya projeni açıklarsan vs olabilir demislerdi. Bu biraz bankanla olan ilişkine bağlı gibi. Bir de sallıyorum 100 bin euro ile 400 bin euro arasında ciddi fark olur tabi.

Bence sen bankana sorsan ciddi proje ile daha net cevap olur.

logisticsmanager

Ev kredisinin bütün olayı bankanın eve ipotek koymasında. O yüzden 30 yıl vadeli ve diğer kredilere oranla düşük faizli kredi veriliyor. AB içindeki hukuki düzenlemeler nedeniyle belki belli ülkeler arasında oluyordur da, Almanya ile Türkiye arasında bu tür kredi her şeyiyle zor.

salihdt

Eğer Almanya da gerekli kredibiliten varsa, skorların iyiyse veya teminat gösterirsen ihtiyaç kredisi çekersin, bununla da tr de ev alırsın.

Ama konut kredisi alman imkansız, alman bankası nasıl tapuda ipotek koyacak

fistikthecat

konut kredisiyle imkansiz ama ihtiyac kredisiyle istedigini yaparsin.

sir gawain
1

mobil görünümden çık