Buraya gelmeyin, gidin kendi aranızda sohbet edin anlamına gelmiyor mu? Reytingi düşürmez mi?

Niye yukarı sabitliyor falan? Kendi ayağına kurşun sıkmak değil mi?

3-5 kişi kaldı zaten, gitsinler de kapatalım dükkanı mı diyorlar?

 

İnsanların geyik yapası var, yönetim de geyik istemiyor ciddiyet istiyor. Onun için.

muhayyer divan

reyting derken? lol

titanyum22

ekşi sözlük ile ekşi duyuru farklı konseptler.
ekşi duyuru ile ekşi chat (hemen aşağıda) farklı konseptler.
ekşi chat yıllardır orada ve insanlar istese orada sohbet edebilirler (ki bildiğim kadarıyla düzenli sohbet eden 5-7 kişi var).
Herhangi bir telegram/whatsapp/discord hesabı da ekşi duyurudan farklı. Sizin de bizzat söylediğiniz üzere bu tip ortamlarda "SOHBET" ediliyor. Duyuruda "sohbet" edilmiyor.
Birisi elma birisi armut.

rakicandir

abi hepsi farklı şeyler çünkü. telegram grubu soru sorup cevap beklemek için değil, ekşi duyuru da geyik yapıp eğlenmek için değil. burada az çok birbirimizin sorusuna cevap verip aşina olduğumuz kişilerle tanışıp kaynaşıp sohbet etmek için ideal bir ortam.

ikisi de birbirinden bağımsız. silinmiş bir itham gördüm (silinmeden önce alınan bir ekran görüntüsünü gösterdiler), "modlardan kibritsuyu da grupta, o yüzden torpil geçiyor, benim yazdıklarımı siliyor" diye. bunun ekşi duyuru'da mod olmakla hiç alakası yok. böyle saçma sapan paranoyalara kapılıp insanları zan altında bıraktığınız zaman havalı olmuyorsunuz. eve bile yeni geldim yahu kimi neyi silmişim?

ben ekşi duyuru'da moderatör de olsam, telegram grubunda kullanıcının biri gelip ana avrat sövse bile gelip ona ekşi duyuru'dan ceza kesmem, bu doğru bir davranış değil. orası ayrı, burası ayrı.

örneğin "atom bombası düğmen olsa basar mısın, hiç doğa üstü olay yaşadın mı, size ne lakap taktılar, kedine hangi filmi izlettirirsin" gibi sohbetler burada iki kelimeyle geçiştirilirken, orada doya doya konuşabiliyorsun. bambaşka dünyalar.

kibritsuyu
1

mobil görünümden çık