Birleşen tatili fırsat bilip Çanakkale tarafına gitmek istiyoruz İstanbul’dan. Bu ara bir Assos furyası var, daha önce Çanakkale’ye de gitmedim hiç. Ne taraflara gitmeyi tavsiye edersiniz? Bozcaada’ya da geçeriz muhtemelen. Kalacak bir yer ayarlayıp gün boyu dışarda oluruz. Şezlongumuz şemsiyemiz var, beach yerine halk plajında takılırız. Önerilerinize açığım. Cuma gider pazar döneriz, ona göre alırım tavsiyeleri. Şimdiden teşekkürler.




 

Bozcaada cok kalabalik olacak, eger kalmayi planliyorsaniz spontane takilmayin ayarlayin bir yer. Arabali gececekseniz de online rezervasyon yapin mutlaka, online olmayanlar asiri sira bekledi 15 temmuz haftasi. Hatta aksamdan siraya girip arabada sabahlayip sabah binebilenler oldu. Ben bu durumda kalsam cildirirdim muhtemelen,’o yuzden onlem almaya bakin

mor oje

gökçeada > diğer her yer.

yazar yazmaz yazan yazar

Küçükkuyu deyip kaçıyorum.

kumandanim

2 sene üstüste hem tarihi hemde denizi sebebiyle o tarafa gidiyoruz. tavsiyem kesinlikle eceabatta bir pansiyon kiralayıp tüm bölgeyi rahatça gezebilirsiniz. kabatepe plajını o yoldaki gözlemeciyi ve çanakkaleye feribotla geçip (bir gün yetiyor) gezmenizi tavsiye ederim.

gencfb
1

mobil görünümden çık