Uzun ve yoğun bir ilişki içindeydik, bugün evleri ayırıyoruz. Dün bavulunu ve eşyalarını topladık, birazdan da yolcu edeceğim. Uzunca bir süredir buna kendimizi hazırladığımız için ölüyor bitiyor halde değilim, ama yine de üzgün hissediyorum doğal olarak. Ev bazen üstüme üstüme geliyor gibi. Ayrılık daha önce yaşamamış olduğum bir şey değil ama ilk defa iliklerime dek aşık olduğum biriyle ayrılıyorum. Çaresi zaman, ve meşguliyet, biliyorum. Yine de size kendimi açmak istedim, öyle işte. Önerilerinize açığım, iyi ki varsınız.




 

Yapacak bir şey yok. Zamanın geçmesi lazım. Arada bir iyi gibi hissederken vuracak sonra tekrar geçecek sonra da aa unutmuşum diye fark edeceksin. Ama zaman.

kisa

her ask ölümü tadacak. ister birlikte ister ayri. takma kafaya.
kendine yogunlas.

robert bosch

Hayatımda ilk kez birine bu tavsiyeyi veriyorum: Spor yap, mümkünse ağırlık çalış. Spor yapınca salgılanan endorfin hormonu her türlü ağrıyı sızıyı ve kalp kırıklığını iyileştirir. Geçmiş olsun.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Onun mu sevgisi bitmiş

abuzer

ortak kullanılan evde kalan için "nereye baksam onu görüyorum/hatırlıyorum" gibi bir durum oluşuyor. o yüzden evinizi elinizden geldiğince, üşenmeden yeniden kişiselleştirin.

duvarların boyası yenilenebilir,
duvarlara resim, poster, süs eşyası asılabilir,
maddi durumunuz müsaitse ortak vakit geçirdiğiniz eşyalar değiştirilebilir ya da basit müdahalelerle (boyama, cilalama, yüz değiştirme) yenilenebilir.
perdeler değiştirilebilir, yıkanabilir.

şu an fark etmeyeceksiniz belki ama havalar soğuyup da evde geçirdiğiniz vakit arttığında iyi ki yapmışım diyeceksiniz.

tnz

Teşekkürler arkadaşlar, çok iyi geldiniz.

@abuzer maalesef, keşke böyle bir durum olsaydı. Yaş aldıkça sevginin bittiği yerde kalmamayı hayat çok güzel öğretiyor, gitmek ve devam etmek daha kolay oluyor, en azından benim için. Ama bizim yaşadığımız şey hayattan farklı beklentilerimizin olmasıydı. Sevgisizlik ilgisizlik kıskançlık kavga dövüş tatminsizlik gibi durumlar yaşamadık hiç çok şükür. Çok güzel giden ve sağlıklı olan bir ilişkiyi bitirmeye karar vermek çok zor maalesef.

@tnz önerilerinize çok katılıyorum. Bizim durum biraz karışık, uzun uzun anlatıp can sıkmak istemem ama biz bu eve yeni taşınmıştık. İki üç ay oluyor. Boya badana dekorasyon her şeyi yaptık sil baştan. Buraya geldiğimizde de ayrılacağımız belliydi ama benim kariyerim ve ailemle ilgili özel durumlarım sebebiyle bu evde bir süre kalmam gerekiyor. O süre boyunca sevgilim başka bir yerde yaşayacak ve ben sonra evi ona bırakacağım. O yüzden majör değişiklikler yapamam ama ufak tefek dokunuşlarla bahsettiğiniz etkiyi yakalayabilirim.

Durum bayağı karışık muhtemelen size pek bir anlam ifade etmemiştir ama olsun :')

@stubborn inferno

ben böyle durumlarda mümkün olduğunca evde kalmamaya çalışıyorum.

mesela her akşam kadıköy'e giderdim. kalabalık bir mekanda oturur geç saatlere kadar kalırdım. kalabalığın içinde olmak iyileştiriyor. sonra eve gelip yatıyorsun.

sahilde oturup uzun uzun denizi seyretmek.

veya arabaya atlayıp başka bir şehre gidip orada zaman geçirmek.

yapılacak en son şey evde kalmak :)

tabudeviren

@tabudeviren o benim de yapma niyetinde olduğum bir şey, Kadıköyde yaşıyorum o yüzden daha kolay olacak :)

Arabam yok ama arkadaşlarımı görmeye ve kada dağıtmaya şehir dışına çıkmayı da istiyorum, bakalım.

@stubborn inferno

Çok saçma sapan bir ilişki ağı sanırım. Neyse hayırlısı olsun

benaslindayohum

Kaleci saçlı forvet in önerisini tekrarlayacagim. Kesinlikle çok faydası olacak.

kisa
1

mobil görünümden çık