Arkadaşlar selam,

2019 yılının başında Karadağ’ı ziyaret etmiş ve çok beğenmiştim. Doğası, tarihi şehir merkezleri, insanların pozitif tutumları ve genel olarak ucuz bir ülke olması nedeniyle güzel bir tatil deneyimi olmuştu. Sosyal medya kullanan birisi değilim ve halihazırda yurtdışında yaşıyorum. Dün bir arkadaşımdan Karadağ’ın şu sıralar Türkler arasında aşırı popüler bir tatil bölgesi olduğunu, yerel halkın Türk turistlere pek iyi davranmadığını, çok kalabalık olduğunu vs duydum ve şaşırdım. Pahalılaştığına dair söylentiler de var. Şu anda gelecek bahar mevsimi için bir tatil planlamaya çalışıyoruz. Bu sebeple Karadağ hakkında deneyimlerinizi/yorumlarınızı duymak isterim.

Zaman ayıranlara teşekkürler şimdiden.

 

Selam,

Bu aralar Turkiye'deki tatil beldelerindeki ucuk fiyatlarin(bilmiyorum eskiden de boyle miydi?) fazla gundem olmasindan kaynakli alternatif yollar ariyor insanlar, yunan adalari kapi vizesinden dolayi epey populer. Karadag'in vizesiz olmasi guzel ama ucuslar biraz daha pahali diye konusuluyordu.

Sorunuza cevap vermem gerekirse, bence -hele ki baharda- orada oyle bir atmosfer olmaz. Iyi davranmama falan da hic duymadim. Sadece turk turist digerlerinden biraz daha fazla olabilir, hepsi bu kadar. Deniz icin mi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama imkaniniz varsa icerlere de girmenizi tavsiye ederim, adinin hakkini veriyor.

mbond

belki görmemişsindir: (git: eksisozluk.com)

yazar yazmaz yazan yazar

Bu yıl gittim ancak yaz sezonu başlamamıştı oldukça sakindi. Şu an fazlaca kalabalıktır. Ancak ucuz bir ülke değil bence buraya kıyasla. Türkiyedeki gibi fiyatlar aşağı yukarı. Değişiklik olsun diye gidilir mi gidilir ama mutlaka git diye önermem kimseye. birkaç istisna dışında Esnafın aşırı suratsız olduğunu ben de düşünüyorum.

dfn4

Valla ben dükkana gidince aradığımı bulayım da esnafın suratsızlığı beni ilgilendirmiyor. Sonuçta insanları nikahımıza alıyor değiliz, 2. defa görmeyeceğim adam suratsız olsa ne, olmasa ne. Ben ondan daha suratsızım. Bunun dışında sonuçta Euro yükselince buralarda da yükselmiş oluyor, pahalanması normal.

Ben en son geçen kış Cetinje'ye gitmiştim. Eski başkent falan diye. Yakında bir mağara da vardı ama Nisan'da açılıyormuş, kışın kapalıymış. Bir de baktım ki müzeler de öyle. Baya saçma bir durumdu. Çok da bir numarası yoktu o yüzden. Nisan'dan sonra olacaksa oralara da gidilebilir.

d max

www.youtube.com

2 kere düşünmek lazım. Anlaşılan turist kazıklamak üzerine bir ortam oluşmuş orada da...

.

kartallar yuksek ucar
1

mobil görünümden çık