cok büyük olmayan, yapmaya cok üsenilmeyecek(keyifli olacak) spor yapmaktan ziyade hareket etmek icin olan eve uygun en uygun spor aleti nedir acaba?

cok daha baska bir sey de ister misin pasam? sorusu oldu ama belki vardir deneyimlediginiz bisey :)


 

Öyle bir alet yok hocam. Yani yapmaya üşenmeyeceğim hangi aleti alayım diye bir şey olmaz yapmaya üşenmeyeceğim bir alet varsa onu alırsın, ben mesela ev için bi alet alsam Concept2 kürek aleti alırdım çünkü kendimi biliyorum, sen de kendini bilirsin, yemin ederim kendimle ilgili hiçbir fikrim yok diyorsan Walkingpad al.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Hidrolik kürek çekme makinası ama Türkiye'de iyisi bulunur mu bilemem

m.youtube.com

apocalipy

Kesinlikle şudur:

www.decathlon.com.tr

Şu da mis gibi program

www.youtube.com

Mirket

Aslinda crosstrainer‘m var ama dizlerime iyi gelmiyormus :( yoksa hem bacaklarim hem kollarim hareket ediyordu. Bi de bisey önüne koyup izleyip yapiyordum :(

Ip atlamak en güzeli aslinda cok iyi fikir. Tesekkür ederim

Kürek aleti vardi, cok büyük ama, cok yer kapliyor :(

c1b2k3

uygunsa koridora takilacak bir bar

bay b

Kendi vücudunuz. calisthenics çalışma metodu ile büyük çoğunluğunda kendi vücut ağırlığınızı kullanarak gayet efektif sonuçlar alabilirsiniz. Bununla ilgili internette çok sayıda ücretsiz içerik, eğitim programı vs de mevcut. Bi göz atabilirisiniz.

thracia

Dizlerinizde sorun varsa ip atlamayı tekrar gözden geçirin ciddi diz eklem sakatlanmalarına sebep olabilen bir antrenman. tartan track harici bir zeminde yapılması ciddi menisküs yırtıklarına ayak bileği ödemlerine vb sebep oluyor ip atlama genellikle ısınma için kullanılır uzun süreli tavsiye edilmez.

Kürek harici calisthenics çalışma+1

apocalipy

benim denge sehpam var, şundan:
www.decathlon.com.tr

lastiğim var, şınav aletim var ama kullnmıyom, el yapımı step tahtam, ip, masa tenisi raketim ve topum sektiriyom arada, eğlenceli hareket sağlıyor.

geveze yazar

Kettlebell

komando kani var bende
1

mobil görünümden çık