selamlar, zaten bi süredir süpheleniyordum. ama dün kesin oldu.

tüm firma macos kullaniyoruz ve tek bir hesap var. tüm firma ayni hesaba bagli. sanirim bu sekilde ekran paylasimi yapiliyor. ve benim ekranima bakabiliyor sanirim.

bunu nasil kapatabilirim? hepimiz ortak wifi'ye de bagliyiz.

 

Hocam öncelikle işveren elektronik izleme yapabilir, yani bilgisayarlarınızı izleyebilir, tabii bunu yaparken sizi bilgilendirmesi lazım biz böyle böyle yapıyoruz diye, sonrasında özel mailler vs hariç (kurumsal maillere bakabiliyor) izleme yapabiliyor. Soruna helecek olursak IT hariç kimse kapatamaz diye tahmin ediyorum.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Yok hocam öyle prof. Bi firma degil(avustuyadayiz). It falan yok hatta IT benim sayilir :) bi uygulama/yazilim ile degil de sistemin(mac‘in) izin verdigi biseyi kullanarak bakiyor ki zaten böyle bisey konusmadik. Ve kesinlikle istemiyorum böyle birsey. Cünkü burada calismamin sebebi rahat olmam ve onlar bunu biliyor. Yoksa 50 kere cikmistim.

Istegim sadece o yolu kapatmak.

c1b2k3

izlesin abi her yerde yapıyolar onu. saklayacak bir şeyin yoksa illegal bir şey yapmıyorsan izlebilirler zaten oturup aksama kadar inceleme yapmıyolardır.

koela

lulu kurup network monitorde noluyo ne bitiyo bakıp gidip gelen bağlantıları engelleyebilirsiniz.

açık kaynak bir yazılımdır.
objective-see.org

hedep

@koela, sence de bir yerde sorun görüyorum ki bunu kapatmak istiyorum dimi? izlesinler her yerde yapiyorlar... yok böyle bir hikaye. en azindan benim icin yok.

c1b2k3

ekranında ne yaptığını göremiyordur o kadar değil. öyle olsa anlardın. ekran paylaşımı seviyesinde değildir yani.

jelly bear
1

mobil görünümden çık