[ask]
(8) 

Boşluktayım

pavlis #1589559
Kuzenimin düğünü var diye birçok şehirden akrabalar falan geldi. Bizim ev büyük diye de iki aile bizdelerdi. Kuzenler yine buluştuk dışarı çıktık, yedik içtik, muhabbet ettik. Sonra dugun bitti herkes evine gitti. 4 günün sonunda yıllık izinli, bomboş evde kaldım yine. Ne güzel alışmıştım kendi başımın çaresine bakmaya, yalnızlığa. Şimdi yine başa sardım. Küçük bir depresyon atağı geçiriyorum, sıkılıyorum. Birazdan kuzenimin hediye olarak getirdiği Jack kola viskilerden birkaç tane alıp terasa çıkacağım.

Siz de ne var ne yok?


 

Amazon'dan Moka Pot siparişi vermiştim yeni gümrük vergisi bıdısına takılmadan geldi bugün onun morali en az 2 hafta götürür beni, etkisi geçmeye başladığında da bi deadlift PR'ı alırım 2 hafta da öyle, mis.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

4 gün mis gibi kendi kendine "canım kendim" günü yapsana, ben öyle yapardım.

Aile evi ziyaretindeyim 1 hafta oldu, her gelişimde geçmişi sorguluyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum. Karışık duygular, "normal" ailesi olmayanlar anlar.

Buradan da eş ailesi yanına geçeceğim, o da apayrı bir sınav. Sorumluluklar bitmezken hayat geçiyor.

Senin şu yalnız 4 güne benim ihtiyacım var gibi :)

tuborg yesili

yalnızlığı arada bozmak iyidir. geri yalnız kalınca da dert ediyorsan yalnız kalmamak iyidir. kafaya takacak bir sorun gibi gelmedi.

andlee

Otel odasinda yalniz agliyorum. Keske kendimi cözebilsem.

sonsuz

Otel odası ben de ama tv bakıyorum. Bu devirde hala tv izleyen kaldı mı? Hiçbir şey yok

benaslindayohum

Boşlukta bile değilim çok şanslısın pavlis

respect

Üzgünüm.

Cezcez

ruhen üzgün değilim, boşlukta da değilim. içim aşırı kıpır kıpır. ama dış görünüşümle ruhum sanki örtüşmüyır. belki tam tersidir. dışım aşırı mutlu ama ruhum öyledir. bilemedim. ikisini de birbirine benzetmek kaygısı da yok hani içimde nasılsa nasıl. boşver gitsin.

geveze yazar
1

mobil görünümden çık