[q]
(6) 

lisans kayıt sildirme

hknty #1589525
hacettepe'den lisanstan kaydı sildirmek için okula gitmek gerekir değil mi? baktım online bir başvuru vs. bulamadım. öğrenci işlerini arayacağım da sorayım dedim buradan da.




 

evet öğrenci işlerine gitmeniz lazım. muhtemelen hazır form vereceklerdir, oraya bilgilerinizi dolduracaksınız. sonra birkaç yere daha gideceksiniz, belge almak için. gerekli belgeleri topladıktan sonra öğrenci işlerine teslim edip sildirebilirsiniz. belge dediğim de mesela kütüphane başkanlığına gidip borcu yoktur belgesi almak, bölüm başkanına gidip imza almak vs.

candide

genel olarak 1 günde biter mi? başka bir şehirden gelip o gün geri dönmem gerek çünkü.

hknty

oidb.hacettepe.edu.tr

Buradan formu indirin öğrenci işlerine gitmeden yurt ve kütüphaneden işinizi halledin sonra öğrenci işlerine gidin. Biter diye düşünüyorum

black holes in the sky

ben okuldan kaydımı silip başka bir okula kayıt olucam. kaydı aldıktan sonra yöksis'e düşmesi uzun sürer mi? bunu pek hesaba katamadım. sanırım görünmezse yeni okula kayıt yaptırmakta sorun yaşarım.

hknty

evet 1 günde halledilir. silinme süresi aslında tamamen sorumlulara bağlı ama genelde kısa sürede siliniyor.

candide

ben başka bir üniden lisans kaydımı bir günde sildirmiştim ama kütüphaneye şuraya buraya bir sürü evrak için imza isteyebiliyorlar, işlemlere erken saatlerde başlamanızda fayda var. ayrıca okulu arayıp/mail atıp geleceğiniz günü söyleyin çalışanlar tatilde falan olmasın.

beatbox yapan metalci
1

mobil görünümden çık