ben böyle aşırı duygularını gösteren biri değilim, ağzı açık şaşırmalar, gözleri belertmeler falan filan bende yok yani doğal olarak yok.

çevremdeki insanlar ile herşeye inanılmaz yüksek tepkiler veriyorlar. geçen bir şarkıcının konserine gittik mesela popüler bir şarkısı var. içimizden biri diyor ki ben şu şarkıyı çalmasını bekliyorum, herkes böyle sanki şarkı orada yazılacakmış gibi bir tepki veriyor.

tamam insanlar özellikle kadınlar duygu değişimlerini seviyor çoğu duyguyu yaşamak istiyor ama böyle saçma sapan, çok basit şeylere inanılmaz yüksek tepkiler vermek sizede yapay gelmiyor mu?

sonra ben ortamda somurtan oluyorum. sırf jim carry gibi ağzımı sağa gözümü arşa değdirmemişim diye bir bira için.

bira lan işte, her gün içtiğin paketli gıda. ne kadar iyi olabilir konser birası?

ben mi abartıyorum yoksa insanların fazla yüksek tepki verme hakları var mı?

 

Geliyor. Yapay. Saçma. Son derece lüzumsuz enerji kaybı bana göre. Dediğin gibi duygularını çok gösterebilen bir kadın değilim ben de. Hatta teyzem dahi çok şaşırıyor bu duruma şu aralar. Beni böyle bilmezdi.

Hak olarak bakarsan var tabi ama saçma yani. Bana hatta çok gergin geliyor o tarz insanlar. İç dünyalarında epey gergin olduklarını hissediyorum.

muhayyer divan

Benim yakın çevremde, kız arkadaşlarımda, hatta uzaktan tanıdıklarımda bile bahsettiğin profilde insan sayısı sıfır. Senin arkadaş çemberinle ilgili olabilir mi bu durum? Belki de neden etrafını hep benzer özellikte insanlar sarıyor veya bu durumun seninle bir ilgisi olabilir mi diye düşünmelisin. Bu arada soru bana Reddit'teki şu sub'ı hatırlattı biraz; www.reddit.com :)

moonie

Ben de sizin gibiydim, sonra eğlenmeye gidilen yerde salmayı ve ortamın ayarına denk davranmaya başladım. Böyle daha mutluyum :D

İnsanların saçmalamaya da hakkı var. Bu da bir tercih. Kimse gerçekten o derecede ayılıp bayıldığı için yapmıyor.

Hepten sapıtmamak da lazım tabi, ancak bazen salakça zevkler edinmek kötü bir şey değil. Bu şekilde yapan insanlar genel olarak daha mutlu ve pozitif kalabiliyorlar. Hayat yeterince ciddi zaten.

Siz mi somurtkansınız, arkadaşlarınız mı çok sapıtık ona siz karar vereceksiniz tabi ama "eğlenen benle eğlenmeyen ben arasındaki farklar ne" gibi bir soru sorarak işe başlayabilirsiniz. Eğer fark yoksa somurtkan olduğunuzu kabul edin siz de :D

İnsan konsere gittiyse şatosunda adabı muaşeret kuralları dahilinde eğlenen lodlar ve ladyler gibi de olmamalı bence.

akhenaten

bence bu kucuk şeylerden mutlu olabilmekle alakali. sizde olmadigi icin fazla elestirel yaklasiyorsunuz oyle bir ortamdaysaniz da oyle gibi davranman gerekir. umrunda degilse gitme. somurtmussun iste? dugune gidip de gelenekler cok sacma muhabbeti yapmak gibi bi sey bu. sakla kardesim edebiyatini, felsefeni, bi ara dinleriz

ala09

Ben de böyleyim.
Birden ufacık bir şeye aşırı yükselirim. Genelde böyle durumlarda kullandığım cümleler de hep dublajlı film replikleri gibi oluyor. Daha da yapay duruyor ama seviyorum ben böyle olmayı. O anı daha hararetli yaşamamı sağlıyor :)

En gıcık olduğum şey de ben bir şeye bu kadar yükselip büyük tepkiler verirken birinin bunun ne kadar sıradan olduğunu ve abarttığımı söylemesi.

mutekebbir
1

mobil görünümden çık