sirketin mevcut metro interneti cok pahali geldi diye normal fibere gecelim dedik ben de evde de kullaniyorum sorun yasamiyorum diye superonline'dan baglattim. her sey tikir tikir isliyordu ta ki IT gelip firewall baglantisi yapmaya calisana kadar.

herifler bridge mode secenegini kapatmislar/gizlemisler asla bridge mode'da kullanamiyorsunuz. mhz de yardimci olmuyor.

onu gectim pppoe sifresi lazim baglanti icin asla vermiyorlar, boyle bir sifre yok diyorlar 2 saat kavga ettim mhz ile.

simdi bunu hemen iptal edip TT'a gecelim diye dusunduk en azindan kendi modemimizi aliriz diye ama onlar veriyor mu PPPOE sifresi, bilen var midir aranizda?

 

superonline'da pppoe şifresini bazı yöntemlerle alabiliyorsunuz.youtube'da videosu vardı. bu işlerden anlıyorsanız şifrenizi kendiniz modemden çekebilirsiniz.

örnek : www.youtube.com

false pretension

@false pretention = abi sagol sirkete almistik ben tek basima ugrasamam tabi ama IT danismanina ileteyim. ama durum tam bi rezalet

bay b

ben bu yöntemle şifreyi aldım fakat bu pppoe ve şifreyle farklı bir modem kullanacaksanız arıza durumunda müşteri hizmetleri uzaktan modeminize bağlanamayacak bilginiz olsun.

false pretension

anladim, ama yaptiklari da is degil yani. ben modemde yildizli olarak kullanici adi ve sifreyi goruyorum adam bana soylemiyor. soylemiyor degil oyle bir sifre yok diyor kafayi yedirttiler. neyse IT ile birlikte ilerleyecegiz eyvallah

bay b

evet haklısınız. insanlar bu yüzden superonlinea sitemini ediyor ama ülkede adalet olmadığı için kafalarına göre takılıyorlar. Halbuki Turknet istediğiniz zaman bu bilgileri size sunuyor.

false pretension

bizde telekomun metrosu ve 2 de fiber hattı var. muhtemelen metronun sözleşmesi bitince iptal edeceğiz çünkü karşılanamaz rakamlar olacağını düşünüyorum.

telekom fiber bağlantılarında pppoe bilgisini veriyor ayrıca modem arayüzünden de görebiliyorsunuz.

bravoteam

@bravoteam, cok tesekkurler bana bu bilgi lazimdi.

modem arayuzde bridge modu var ve mhz arayinca PPPOE sifresi veriyor yani dogru anladim de mi?

bay b

rica ederim. şirket adına olan bağlantılarda bilgileri yalnızca şirketteki imza yetkilileri ve vekalet sahipleri alabiliyor. tabi öncesinde imza sirkülerinin/yetki belgesinin/vekaletin türk telekom kurumsal hizmet merkezinde işletilmesi gerekiyor. sonrasında istediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz.

ayrıca verdikleri tplink modemde köprü modu var ve bazı ufak numaralar ile modem arayüzünden şifreyi de görebiliyorsunuz. (youtube'da videosu mevcut www.youtube.com

bravoteam

abi cok sagol yeter ki versin ben imza yetkilisine de arattiririm, aptal superonline hem vermiyor o zaman iptal edin dedim bu sefer de bi numara tasima talebim vardi bir turlu gerceklestirmedikleri. simdi de diyor ki onun iptal talebini alip gerceklesmeden hat iptali yapamiyorum. simdi onu iptal ettim bekliyorum gerceklessin iptal diye ki boylece hat iptali isteyebilecegim, kepaze ettiler beni :(

bay b
1

mobil görünümden çık