Bu sene Muğla Sarıgerme'de yapılacak biliyorsunuz.

Cumartesi ve pazar için bilet aldık. Arabayla başka ilçeden gideceğiz. Çadırımız var ama çadırı etkinlik alanına kurduruyorlar mı? Bunun için ekstra ücret falan mı isteniyor? Bir de iki gün boyunca konser alanındaki pahalı ve leş yiyecek içeceklerdense yakınlarda yiyip içip geri konser alanına dönmek sorun olmuyor değil mi?

Daha önce böyle konaklamalı bir festivale gitmediğim için sorduklarım saçma olabilir, cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

 

Milyonfestin kendi sitesinde saçma sapan kurallar var. Kombine bilekliğiniz bile olsa gün içerisinde konser alanından çıktığınız zaman bilekliğinizi iptal edebiliyorlar. Alttaki şartları iyi okuyun. İçeri yiyecek içecek, su, deodorant, sinek kovucu vs sokamazsınız. Milyonappe para yükletir, onunla içerdeki standlardan yiyecek içecek alırsınız, onu da alabilirseniz.
milyonbilet.com

Çadır alanları konusunda da mağdur olacağınızın garantisini verebilirim. Umut kuzey ve avanesi kontenjan, kapasite nedir bilmez. Bilet satabildiği sürece çadır alanı çok mu kalabalık oldu, tuvalet, su vb altyapı yeterli mi hiç sallamaz. ÇAdır kuracak alan bile bulamayabilirsiniz.

stimpak
1

mobil görünümden çık