[yer]
(4) 

Avrupa’da neresi

andlee #1589326
herkese selam 30 ağustos haftası bir 5 günlük boşluğum var. planım avrupa'da bir yerleri gezmek. hanımdan izin çıktı kendisi ailesinin yanına ankaraya gidecek. ben antalyadan direk uçuşlu yerleri tercih etmek istiyorum.sizin öneriniz neresi olur? git berlinde takıl ya da bremen ordan hamburg yap güzel olur gibi gibi.

gönül italya ispanya ister elbette ama direk uçuş yok maalesef(Milan var sadexe aşırı pahalı). viyana'ya gidip ordan zagrep bologna Milan mı yoksa münihten mi dönsem bilemedim. yer yön bilen iz bilenden yardım istenir teşekkürler.


 

portekiz. direkt uçuşlar başladı

buenosdias

Antalya’da olduğun için deniz tatili yapamayacağını varsayarak Paris diyorum.

5 günde ben maksimum 2 şehir gezerim o da birbirine trenle 2-3 saatlik mesafedeyse. Viyana Zagreb bolognayi 5 güne sığdırmaya kalkarsan anca tren istasyonlarının önünde fotoğrafın olur hiç bir şehri anlamadan ve yorgun dönersin. Viyana zaten tek başına 5 günlük bi şehir.

Mcfly

avrupayı bilmiyorum ama dersen 5 gun hunhara ulke gorucem gezıcem balkanlara gitmeni tavsiye ederim vize derdi yok ve hepsi yan yana 1 er otobusle 10 tane yer gezersin. bunuda düşünebilirsin.

Zetnikov

Schengen olduğunu varsayıyorum. Amsterdam keyifli olur, Hollanda'nın havası da serin oluyor bir nefes almış olursun. Gitmediysen Prag'ı da şiddetle öneririm.

Balkanlar ve İskandinav ülkelerini tavsiye etmiyorum.

Lethe
1

mobil görünümden çık