Kendinize dışarıdan baktığınızda, objektif bir gözle değerlendirdiğinizde siz sevgili olunacak birisi misiniz?




 

Asla. Benden evlat bile olmadı

numlock

Evet,olur. Son iliskimde baya iyi ilerliyordum aslında, fazla iyisin ve çok rahatsın tepkisi aldım hahaah

ırene adler

Evet, ondan 10 yıllık sevgili 7 yıllık evliyim.

logisticsmanager

Herkes ne kadar tontiş

numlock

Valla bence olur.

Amaranta ursula

Olmaz

gabe h coud

İlk gençlik yıllarında çok iyi oluyodu da şimdilerde pek canım istemiyo.

vedatchilipeppers

Olmam gibi. Eğlenceli bir insan değilim, çok sıkıcıyım; iyi bildiğim konularda karşımdaki sıkıntıdan bileklerini kesecek seviyeye gelene kadar konuşurum hiç söz hakkı vermem; gece hayatım yok dışarı çıkmam içki içmem; en az 2 öğünüm haşlanmış tavuk göğsü ve haşlanmış diğer yemeklerden oluşuyor pirinç patates gibi; gece maks. 12 gibi uyurum uykum geldiyse o an başka hiçbir şeyi düşünmem sadece uyumak isterim, dışarıdaysam hemen eve gidebilmek için her şeyi yaparım çünkü uykum gelmiş olur; antrenmanla herhangi bir konu arasında seçim yapmam gerekirse ölüm hastalık seviyesinde bir konu yoksa antrenmanı seçerim; çok acayip takıntılarım var her an tuvalet ihtiyacım olabilir kaygısıyla evden çok fazla uzaklaşamıyorum, uzaklaşmak zorunda kalacaksam 1 gün önceden yemek yemeyi kesiyorum tuvalet olayına girmemek için; bir tane uğurlu yastığım var gittiğim her yere onu da götürürüm, bir defasında evde unuttuğum için 2 saatlik yoldan geri dönüp yastığımı alıp aynı yolu tekrar gitmiştim. Böyle böyle bazı huylarım var anlatınca ben bile soğuyorum kendimden.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Olmaz valla yontulmamış bir odunumdur.

peki madem

ideal sevgili ve koca adayiyim.

tabudeviren

olur ya niye olmasın herkesin oluyor. olmamasının nedeni de benim.

false pretension

işkoliğim, iş iş iş falan konuşurum.

her işkolik gibi boş zamanları sevmem, sıkılırım, ne yapıyoruz ya biz moduna girerim.

beni bu moddan çıkarabilirse iyi sevgiliyimdir, çıkaramaz ise olmuyor

:/

duyurukullanıcısı

Harikayim, net olur

abuzer

Hiç mütevazi olamayacağım, benden şahane bir sevgili olur.

rock n roll

Eskiden olurdu şimdi olmaz bence. Birlikte uzun süre geçiremiyorum.

kisa

Cevabı çok değişken ya.
Mesela bazen (aslında çoğu kez) arkadaşlarımın bile bende ne bulduğunu sorarım kendi kendime ve elle tutulur bir gerekçe bulamıyorum neden beni sevdiklerine dair. Geçinmesi kolay biriyimdir, sevdiğim biri öl dese ölürüm ama özgürlüğümü kısıtlayacak hiçbir şeyi de istemem. Muhtemelen kendi başıma takılma hakkımı elimde tutmak isteyeceğimden dolayı kimse benimle bu gerekçeyle bile sevgili olmak istemez.

m e b

Ev, araba, iyi bir gelir, eğlenceli olma ve karşısındakine kendini değerli hissettirebilme becerisi, gezme tozma ve tadında gece hayatı zevki ve ancak mutlu ederek mutlu olunabileceği bilinci ile

ben 'Olur' diyorum.

Ancak beklentilerim çok yüksek olduğu için yalnızım ama çıtayı düşürmeye başladım :)

Mirket

şu an olmaz :(

black holes in the sky

Cocuk istiyorsam evet cocuk istemiyorsam olmaz.

Ben cocugum olmamasina ragmen mahalledeki kresleri, yemek menülerini, iyi ilkokullari falan arastiran bir tipim. Cocuk isteyen biri benimle cok mutlu olur iyi bir match oluruz. Hayatimizi cocuklarimiza adariz falan.

Cocuk istemiyorsam ve söylersem direkt terk edilirim ya da aldatilirim ya da her türlü sey basima gelir.

sonsuz

Kime göre neye göre? Bence olur. Hatta benim sevgili olmam br yere kadar sürmeli sonra evlenmeliyiz. Çünkü zaman içinde sevilmiyor muyum lan ben şeklinde kafayı yiyebilen bir tipim, bana göre sevgi ve değer verme anlayışı evlenmeyi gerektirir.

muhayyer divan

Sevgililik kurmununun gerektirdiği şeyleri karşılayacak biriyim ama işin içine sevme-sevilme biçimleri girince ortalama puanım düşüyor.
Benle sevgili olabilen için evet, tatmin edici olabilir. Ama herkesin sevgilisi olabilecek biri değilim.

Bruce

Benden doseyici olur sadece. Isim plastik borularla ve ekipmanlariyla alakali

lapaz

Denemeye değer diye düşünürdüm

encokbenisevinnolur

kime göre neye göre vol2

bartholomew87

Yaş 40'ı geçti, dolayısıyla sevgili olamayacak kadar yaşlıyım. Benim için tren kaçtı, benden çoktan geçti. Unumu eledim, eleğimi astım artık, bundan sonra her gün bana ölüme doğru geri sayım...

d max

@d max; ne alakası var ya? Asıl 40'lı yaşlarındaki insanlar ideal sevgilidir.

Daha olgunsun, hayata bakışın daha net, daha kararlısın, daha güçlü bir duruşun olur hayat karşısında. Bir de geri sayım başladı demişsin, daha gençsin ama bir ayağın çukurda gibi davranma. Ben 40 yaşındayım ve hiç de yaşlı hissetmiyorum. Bu yaş grubunu gömdün, üstüne mezar taşı diktin :(

rock n roll

sevgililik belki evet ama iş ciddiye bindiğinde uzun vadede ideal bir koca olabileceğimi düşünmüyorum. fazla duygusal bir insanım, aşırı duygusal tepkiler verebiliyorum ve birçok konuda ürkeğim:) bir erkeğin anlaması beklenen belli başlı işlerden hiç anlamam mesela.
zor yani.

bir fincan kahve ile film izlemek
1

mobil görünümden çık