Evin olduğu sokakta beslediğim birkaç köpek var, bunlar ben evden çıkarken ya da evin sokağına girdiğimde önüme doğru koşup gülüyormuş gibi yapıyorlar, bunlar gerçekten beni görünce mutlu olup gülüyorlar mı böyle bir özellikleri var mı yoksa bu şekilde kendilerini daha sevimli gösterdiklerini ve bu yolla daha fazla mama akışı sağladıklarını keşfedip beni manipüle mi ediyorlar acaba çünkü normalde 3 birim mama vereceğim varsa böyle haylaz haylaz güldüklerinde 5 birim mama veriyorum, neler oluyor bize?




 

Atakum da gülen köpek görmüştüm. Hem de kıs kıs nasıl yaptım ama der gibi. Töbest

geveze yazar

Mutlu olduğunu belli eder.

numlock

Seni seviyorlar, görünce mutlu oluyorlar. Sana selam veriyorlar. Daha fazla mama için değil. Köpekler çok duygusal ve çok vefalı olurlar.

Ben de parkta yürüyüş yaparken bir tane köpek bana sarılmıştı. Yanından geçerken geldi, patilerini omzuma koydu, ben de ona sarıldım. Biraz muhabbet ettik sonra gitti :)

rock n roll

Gülemezler. Bir şeyi komik bulamazlar. Bir şeyi eğlenceli bulabilirler, bir şeyden mutlu olabilirler. Zaten açık ağız köpek beden dilinde olumlu bir beden dili. Açık ağız (diş göstermeyle karıştırma) mutluluk göstergelerinden biridir.

franquistain
1

mobil görünümden çık