Allah başka dert vermesin tabii de. Kamp tatilinde tanıştığım ve hoşlandığım kişiyi instagramdan ekledim geri eklemedi. 40 saat olacak. Kamptaki herkesi eklemiş. O da benden hoşlanıyor, aramızda flörtsel şeyler var zannediyordum. Komik duruma düştüm gibi oldu biraz. Friendzone a atılmaya alışığız da friend bile olamamışız bu sefer.
Durup durup offf rezillik diyorum, yolda giderken yerin dibine giresim geliyor. Bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim? Reddedilmek önemli değil de onun da benden hoşlandığını zannetmem aşırı cringe. Teselliye ihtiyacım var. Sizce arkadaşlıktan çıkarayım mı?



 

Çıkart. Hiç yaşanmamış gibi davranırdım ben olsam. Kendisi kaybeder.

gabe h coud

Çıkart + 1

isiaha

Sevgilisi vardır, yaşanan flörtleşmeyi tatilde bırakmak istiyordur, aynı şehirde değilsinizdir ve long distance relationship yürütmek istemiyordur gibi bir sürü sebebi olabilir.

kimlanbu

Çıkartmak yetmez, instani sil, bu isler icin de 'eklemek' dışında daha gerçekçi yontemler dene.

duster

belki sendeki potansiyeli fark edip, eklediğinde göreceğin görsellerin (sevgilisiyle fotoğraf falan) seni üzeceğini düşünmüştür. sevgilisiyle olan fotoğraflarını görünce artık konuşmak istemezsin :D

diğerlerinde böyle bir tehlike olmadığı için eklemiştir.

ilgini gösterdin, istenmedin. o halde önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

tabudeviren

"onun da benden hoşlandığını zannetmem aşırı cringe."

Hayır değil, olm duygularınızdan utanmayın gösterin duygularınızı sahiplenin - tedx çi gibi konuştum - birinden hoşlanmak biri hakkında yanılgıya düşmek biri tarafından ilgi görmemek ve içinin buna burulması insani şeyler onu herhangi bir şekilde darlamamışsın zor durumda bırakmamışsın insan gibi istek atmışsın - naptık adam mı öldürdük - diyerek üstesinden gelebilirsin :)

grimavi

Evet ne demişler

“Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır. Bir insan bir yere hiç bakmıyorsa, orada ilgilendiği bir şey kesinlikle vardır.”

Bir kere uni zamanı ilişkim de var ama bir kızla tanıştım hal ve hareketleri çok etkilemişti. Güzelliği, tavrı falan normalde hiç öyle bir arayışta değilken durduk yere etkilenmiştim. Arayışta değildim çünkü zaten ilişkim vardı dediğim gibi bir ara o grup ile çalışmamız gerekiyordu denk geldi işte.

Neyse bir yerden sonra kızı pek görmüyordum zaten ama instadan ekleşmiştik önceden, sürekli karşıma çıkıyordu.

Ben sırf önüme çıkıp da dikkatimi dağıtmasın diye sjdfdfjh durduk yere instagramdan çıkarmıştım.

Yani 2 ihtimal var,

Ya o tarz bir düşünce ile sizi hiç eklememiş olabilir.

Ya da kız herkese öyle davranan biri ve siz yanlış anladınız kız da "hof aptal ondan hoşlandığımı sanıyor her x şekilde davranana da yürüyor gözüyle bakmayın be kardeşim erkolar kapatılsın"

gözüyle bakıp hiç bulaşmamış olabilir.

ananiyimioguz

x.com

olaylar olaylar

allah başka dert vermesin dediğin gibi, sallayıp gitmelik bir konu.

@ananiyimioguz;

mirabel nickli birisi kadın değilse nickten cinsiyet tahmini yapmak dünyanın en imkansız şeyi demektir :)

lifeisopeth

Ao ben bilmiyordum o karakteri pardon ^^

Soran kadınmış, o zaman yüksek ihtimalle sevgilisi vardır diyorum, arada bir kıvılcım olduğu için ileride sıkıntı olabilir diye düşünmüştür.

Takipten çıkmak en iyisi.

ananiyimioguz

lifeisopeth cevabı sonrası aydınlanma yaşadım, bacım yazsana kadınım diye, hep erkeklerin başına geliyor bu işler, nicke de hiç bakmamışım hoş, baksam da bilmiyordum bu karakteri :D

"O da benden hoşlanıyor, aramızda flörtsel şeyler var zannediyordum."

kuvvetle muhtemel hoslanmistir ama muhtemelen daha iyi bir alternatife kaybettiniz.

tabudeviren
1

mobil görünümden çık