Mayıs ayının sonunda bisiklet sürmeye başladığımda 68-69 kiloydum. Bugün tartılayım dedim, 63.5 kiloya inmişim. Günde 45 dk, her gün sürdüm.

Sanki çok fazla kilo vermişim gibi geldi. Normalde akşamları da bir öğün yerdim ama bisiklete başlayınca onu kestim, sanırım ondan oldu.

Sizce normal mi?

cinsiyet erkek, yaş 32

 

Her gün 45 dakika kardiyo yapıyorsunuz, üstüne kalori kısıtlamasına da gitmissiniz.ayda 1.5-2 kilo vermişsiniz gibi görünüyor. Bana gayet normal geldi.

fraise

tabi ki normal aralıklı oruç yaparak 1 haftada 4 kilo verdim.
sende bir nevi aralıklı oruc + spor yapmıssın

sizofren06

Sporla kas kaybı sporla yağ kaybından çok daha kolay gerçekleşen bir süreç ve bu yolla kilo kaybı, özelikle düşük kalori ve düşük protein alınıyorsa, yağ kaybını da içeren ama çoğunlukla kas kaybı olan bir kilo kaybını gerçekleştirebiliyor.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

sadece bisiklet kullaninca ortaya cikan kilo verme semptomu olan ozel bi hastaliginiz oldugunu mu dusunuyorsunuz anlamadim. normal tabii ki

ghilleinthemist

üç aydır her gün 45 dakika kardiyo
üstüne akşam yemeğini kesmek = yaklaşık 700 kalori eksiği

5 kilo vermek gayet normal.

abelardo

45 dk bisiklette kendinizi paralamıyorsanız bence nedeni bisiklet değil akşam yemeğini atlamanızdır. Koskoca bir öğünü silip atmışsınız. Daha ne olsun. Kas da çalışmadıysanız hem yağlardan hem kaslardan hızlı bir düşüş kaçınılamaz.

zimbirik

zamanında sabah 25 akşam 25 ayda 1200km civarı yol yapıyordum. gençlik hariç sıfır göbekle gezdiğim tek zamanlardı. uzun lafın kısası evet normal.

lazpalle

normal.
ben de gym'e başlamadan evvel şöyle bir program izlemiştim: 45 gün bisikletle ulaşım (hafif tempo, ortalama 30 dk) + evde kaslara dönük hafif ağırlıklarla egzersiz + alkolü kesmek + yağsız/protein ağırlıklı beslenme = sonuç olarak 9 kilo kayıp. bunları bilinçli yaptım, üstüne de şimdi gym'de tam vücut çalışmaya başladım.
sizin kilo kaybınız da normal.
fakat sadece bisikletle muhtemelen kas kaybı da yaşadığınız için biraz antrenman işinize yarar.

helios
1

mobil görünümden çık