Sürülmesi tavsiye ediliyor ama yapı olarak o bölgeye ağır gelmez mi?




 

Çift aşamalı temizliyorsan sorun olmaz, çok endişe ediyorsan su bazlı olan daha ince güneş kremlerinden kullanabilirsin.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Yüzüm için vücuttan ayrı bir yüz güneş kremi kullanıyorum ben.
Bunu kullanıyorum göz çevremde.
Aşağı yukarı 3 yıldır aynı kremi kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim.

mutekebbir

Evet surulmesi lazim. La roche possay suruluyor mesela. Yillar onceki eski formu surulmuyordu. Yani surulen var surulmeyen var. Eski formul de su bazli olmasina ragmen surulmuyordu bu arada. Ne alaka falan bilmiyorum. Ben su bazli tum formulleri hep suruyordum.

Kittie

ben yüz icin ayri bir günes kremi kullaniyorum. onu da göz kapaklarima kadar sürüyorum. hatta vücut icin günes kremini sahil haric pek kullanmam ama yüzüme sehir icinde de kullanilirim.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

e o zaman neyin sürülüp sürülmeyeceğini nasıl öğreneceğiz? @Kittie

duygusalatasi

Sadece göz çevresi olan güneş kremleri var. Onlar da kullanılabilir. Yüz için olanların bazılarının ürün açıklamasında yazar göz çevresine sürülüp sürülemeyeceği.

auroraaurora

Bana bi gun eczaci soylemisti. Biraz fiyati artmis, baska markaya mi gecsem falan demistim, ama artik goz cevresine de suruluyor demisti. Guvendigim bir eczaci kendisi. Ben eskiden de zaten suruyordum ama boyle demek ki uyarilari oluyor kutusunda vs.

Kittie

vücutta kullandığım güneş kremini yüzde de kullanıyorum. şimdi kutusuna da baktım, yüzde / göz çevresinde kullanmayın yazmıyor.

inheritance

Ben yüze sürdüğümü göze de sürüyorum. Kirpik diplerime her gün sürdüğümde kaşıntı yapıyor biraz. Onun dışında sıkıntı yok.

zimbirik

etrafina suruyorum ama cok yakin degil, zira gunes kremi gozlerimi yakiyor.

gunes gozlugu takiyorum.

su aralar yuz ve vucut gunes kremim ayni. cok kotu bir marka degilse uzerinde "yuz icin" yazmayan kremi de yuzume surerim. cok agir ve yapis yapis bir formulu varsa yuzde rahatsiz edebilir ama cilde zarar verecegini sanmiyorum, cok sivilceye yatkin falan degilsen.

hot potato
1

mobil görünümden çık