android telefon için google depolama alanı bitti bedava olan yani. şimdi ben bir aylık plan alsam 100 gb. ve plan süresi bitince ne oluyor o 100 gb yi geri mi alıyorlar. ya da yüklememi yapamıyorum. bilen var mı?




 

yıllık 100gb 99.90 mı ne, al geç derim.

stimpak

benim anlamadığım nokta depolama alanın tükenmesi değil. aldığım planın süresi biterse dosyalarıma ne olacağı. yani o 100 gb yi aldım süre sonunda nolacak dosyalarıma erişim, download sağlayabilecek miyim.

gameofannen

Sınır tekrar 15 gb olur, tekrar dosya yüklenemez. Var olan dosyaların da muhtemelen silineceği yönünde uyarılar yapar sürekli ama silmez (muhtemelen diyorum)

psipsipsi

Sana belli bir süre veriyor. planınızı uzatmazsanız verileriniz silinecektir şeklinde mail geliyor. 15 gblık veri otomatik olarak belirleniyor ve kalıyor. Gerisi siliniyor.

jackyr

Tabi ki silinecek zaten maliyet yaratan onu orada tutmak.

enteg

o zaman ömür boyu mahkum ediyor yani sizi sistem.

gameofannen

birkac ay askiya aliyor, yeni dosya yukleyemiyorsunuz. daha sonra su tarihe kadar bilgilerinizi indiriin diyor "google takeout" uzerinden, o gun gelince de siliyor.

dilediginiz zaman google takout uzerinden tum bilgilerinizi indirebilir, ve baska bir depolama alanina aktarabilirsiniz ama dosya boyutunuz yuksek, internet hiziniz yeterli degil ve bilgisayarinizda aktarma icin yeterli alan yoksa ugrastiriyor. bu nedenle bir nevi bagimli kaliyorsunuz.

emrahday
1

mobil görünümden çık