Ankara'dan arabayla 2 günlük tatile kaçmak istiyoruz. Tek şoför var. Özellikle aşırı kalabalıktan sıyrılmak maksadıyla hafta içi gidelim de bir deniz yüzü görelim diyoruz. Senelerdir tatile çıkmadık. Bir nefes aldırır. Peki nereye? Şu an aklımıza gelen yakın Akçakoca var. Öneriniz var mı?




 

Amasra

but that was just a dream

egeye gelme egede her yer kalabalık.

mikahakkinen

2 gün az. 1 günü yolda geçer ege ya da akdenize gitsen.

jelly bear

karadeniz sahillerinde zaman zaman denize girmek yasaklanıyor rüzgardan dolayı , akçakocayı kontrol edin giderseniz. istanbula uzanırsanız ağva hafta içi çok kalabalık değildi, ya da kandıra cebeci kefken bölgesi
mudanya, erdek olabilir.

siyah gece

amasra +1

şöförünüz iyiyse, konya-beyşehir üzerinden side'ye de inebilirsiniz. 5 saat gibi bir sürede side'ye ulaşıyoruz biz. genelde cuma gecesi çıkıp cumartesi sabahına orada oluyoruz, pazar akşamı da dönüyoruz. yol beyşehir sonrası toroslar geçişinde biraz problemli.

duyulmasi gerektigi kadar

@jelly bear, bana aşırı düşkün bir kedim var, baska biri bakmaya gelse bile idiyopatik bir şekilde idrar tıkanıklığı yaşıyor. Strese giriyor ondan korkuyoruz.

Semi

5 saatlik mesafe uygun derseniz Sinop'u düşünebilirsiniz. Karadenizin rüzgarı eksik olmaz, diğer yerlerde denize girmenize engel olsa da Sinop için böyle bir risk yok gibi bir şey. Yarımada olduğu için ne taraftan eserse essin mutlaka bir koyunda denize girebiliyorsunuz.

stimpak

side

iwillsee
1

mobil görünümden çık