Mutfak dolabı ve duvar arasında epey bi bayram etmiş hamam böcekleri. Evde kedi var nasıl bir ilaç tercih etmek lazım neye dikkat etmek lazım.
Bilen var mıdır? (Fikir yürüten değil)

~(lovemyself) Şirketlerin farkındayım tabii önceden kullanmışlığım var fakat bi hamam için ortalığı kaldırmayım diyordum. Ama zemin kattayım başka şeyler de var bi fiyat almak lazım aslında haklısınız ilk etapta aklıma gelmemişti.

Direkt sorabilirim de evcil hayvanlı ev diye.

~(materyalist imam) Geldikleri yer hakkında fikrim var expanding foam sıkmayı düşünüyorum o boşluğa. Saydığınız ilaçlar oldukça etkili fakat evcil hayvanlara çok fena zararlı şeylermiş maalesef.

 

Bu işlerin şirketleri var. Kendi evimdeki başka bir böcek türü için herkes kendince işe yarayan ilaçları önerdi, neler alındı, ama sonunda isyan edip o şirketlere telefon açtım. Böceğin şeklini, şemalını ayrıntılı olarak sordular. Hemen geldiler, çok pahalı da değildi. Hamam böcekleri ve birçok böcek öldürseniz bile yumurtaları sayesinde varlıklarını koruyormuş. Çok minik birkaç şey koydular ve bir hafta içinde kökü kurudu böceklerin. İki farklı evde yaşadık bu durumu. En kökten çözüm ilaçlama şirketi. Çok pahalı da değildi ben en son bu hizmeti aldığımda. Şiddetle bunu tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

lovemyself

İlaçlara ilaveten hamam böceklerinin nereden geldiği konusunu çözmeniz gerekiyor. Evde mi yuvalanmışlar bir yerden mi geliyorlar ? (Lavabo giderleri, duvar çatlakları vs birçok yer olabilir)

Bayer'in K-othrine ilacı + Maxforce jeli aşırı etkili ilaçlardır ancak kediyle etkileşim durumunu bir google'layın derim.

K-Othrine iki çeşit satılıyor biri alıp suyla seyreltilerek kullanılan diğeri direkt sprey halinde kullanıma hazır olan. ikisi de iş görür. düzenli aralıklarla, yoğunluk durumuna göre haftalık veya iki haftalık periyotlarla eve uygulamak çözüm getirir.

Maxforce jeli de mutlaka 3 ayda bir uygulamak gerekir. soykırım etkisi gösterir, kökten çözümcü bir ilaçtır.

materyalist imam

ben cok cebelleşmiştim kendileriyle. kedim de var. kafalarına terlik vuruyordum atıyordum falan meğer hayvan parçalanınca yumurtalarını salıyormuş üredi de üredi. raid tabletler vs bir çok şey kullandım. sonra o mucizevi, büyük ilah, kurtarıcı ve son hamam bükücü borik asiti bir yerlerde okudum. eczanelerde satılıyor ve ucuz bir kimyasal.

patates kızartmasından bir iki tane borik asite bulayıp dolap altlarına ve kenarlarına koydum. genelde mutfakta takılıyorlar, kediyi de mümkün olduğunca sokmadım mutfağa. zaten pek sevmez orayı. meğer bunlar patates kızartmasına gelince borik asiti fark etmeyip ayaklarına falan bulaşınca yuvaya da taşıyorlarmış.

1 haftada sağda solda cesetleri belirmeye başladı. topladım attım. bir daha da ne hamamı ne karıncası belirmedi.

bisorumvargaliba

Bayer Solfac ev içinde kullandım, hiç sorun olmadı, işe de yaradı. Çok kedili ortam.

Sadece dip köşelere sprey ile sıkıyorsunuz, hemen kuruyor. İnsan ve hayvana zararı yok. Sadece suyla silebiliyorsunuz vakit geçince.

Ancak hamam böceği yoktu. Hamam böcekleri için de çözüm olur sanırım.

alfired
1

mobil görünümden çık