Iyi aksamlar herkese. 2 haftalik Girit tatilimden yeni geldim. Ilk rezervasyonumu yaparken Yanlis ayin tarihini girip yaptigim salaklik sonucu 3 gunluk tekrar bir rezervasyonum daha var Girit'ten bir otelde Eylul basinda. On odemeli, partner offerli, iptali olmayan bir rezervasyondu o yuzden zaten uygun 3 gun £100. Booking.com: partner offerli ben bir sey yapamam, iptal edemem dedi, otel de partner offerli bir sey yapamam dedi. Partner Hong Kong'lu irtibat bilgileri bile olmayan bir acente. Otelle, booking'le de bayagi tartistik cunku rezervasyondan 10 dakika sonra hatami farkedip iptal ettirmeye calistim, insan olsalardi anlayisli olup iptal ederlerdi.

Simdi ucak bileti, oradaki harcamalar yeme icme, gezme, gitmisken 3 gun kalinmaz diye baska otel rezervasyonu da yaparim 1 haftaya uzatirim tatili, 1 hafta ise gidemeycegim icin maas da yatmayacak. Bana 2000 euro'ya patlayacak resmen. Otele booking'e falan da cok kizginim, bosa gitmesin istiyorum rezervasyonun, bir yandan da yeni tatilden gelmisim zaten biraz doygunluk da var, luks tuzu kuru adam isi, gereksiz harcama bu eyluldeki tatil diyorum. Ne yapayim?


 

100 euro çok değil boş ver elinden geleni yapmışsın

basond

Gönlünüz istemiyorsa 100€ yansın. Bir şey olmaz.

ruhen hastayim ben

kalsın ya gitme

jelly bear

Girit'te cok Iskandinav var git bence:)
(NOT: Dunyanin en duz adami)

freedonia

kesin gitmeyecegine karar verip gozden cikarirsan odedigin parayi, bankadan harcama itirazi talebi de olustur gelirse gelir gelmezse zaten gozden cikarmistim dersin.

in vino veritas

Satamaz misin?

etna

benzer sekilde bi sey yapip gitmedim tavsiyedir

ala09

@etna: Isim degisikligi vs hicbir degisiklik soz konusu degil.

Gidecegim buyuk ihtimal ya hayata kac kez geliyoruz

neck_and_neck
1

mobil görünümden çık