Kişi ve olayın başlangıcı:

www.eksiduyuru.com

Bu kişiyi ben her yerden engelledim. Bu kişi benim iş yerimi bilmiyor googledan mı buldu sorup soruşturdu mu nedir çalıştığım yeri bulup aramış sekreterlere “çok acil çok önemli” filan diye panik yaptırmış AŞIRI GICIK OLDUM ve ağzıma geleni sövdüm. Kendisinin hareketlerinin hoşuma gitmediğini, samimiyetimiz olmadığını ve beni bir daha taciz etmemesi gerektiğini söyleyip oradan da engelledim. Ciddi manyak olduğunu düşünüyorum artık sizce bu aşamadan sonra tekrar rahatsız eder mi şoktayım!

 

onu hiç dinledin mi? derdi neymiş.

geveze yazar

Derdi yok saçma sapan sebeplerden ötürü nasılsın iyi misin anlamamazlıktan geliyor her yerden engellenmesine rağmen en son açık açık çok ciddi sövüp beni bir daha arama dedim. Derdi ne olursa olsun iş yeri aranmaz, bir işyeri ancak bir insanın ailesi yaralanır ya da ölür öyle aranır yani bizim iş ortamı öyle bir ortam en azından özel konuşma yapılan bir ortam değil.

titanic kemancısı

Erkeklere gönül verip sonra da incitiyorsunuz ve sonuç bu oluyor...neyse geçmis olsun.

Yourcousinmarvinberry

@Yours Arayan kişi hemcins kadın ve kesinlikle gönül işi değil :D

titanic kemancısı

sövmek yerine uygun bir dille görüşmek istmediğini belirtseydin ve cevabının ne olduğunu öğrenseydin. mesela: lütfen bir daha beni rahatsız etme, sakın. seninle görüşmek istemiyorum dediğinde, banane yine de araıycam seni mi diyordu. anlayamadığım için kusura bakmayın. hiç böyle vakam olmadı.

belki de o da sizi anlamaya çalışıyor. kimbilir o da bir duyuru açar.

geveze yazar

Defalarca görüşme talebi oldu görüşmek istemediğimi daha öncesinde söyledim hatta önce whatsapptan engelledim instagram açık kaldı, anlamaması imkansız. Instagramdan defalarca hiçbir şey olmamış gibi cevapsız çağrı atıp rahatsız etmeye devam etti. Oradan da engelledim. Bu süreç yaklaşık 3 aylık bir süreç normal bir insan bu kadar uğraşmaz. En son iş yerimi aradı “çok acil” diye yalan söyleyerek

titanic kemancısı

Kadin sizofren bi sayko.

Polise git ve can güvenliginin olmadigini söyle. Erkek davasi mi bilmiyorum ama bu stalk isi korkunç geldi bana.

Yourcousinmarvinberry

Evet bir hareketi daha olursa gerçekten polise şikayetçi olacağım çünkü hiç normal şeyler değil iş yerimdekiler bile şok geçirdiler. Erkek davası değil üniden arkadaşım ilk duyuruda da yazmıştım.

titanic kemancısı

Bence bu nokta tam da “bit kere daha bana ulaşmaya çalışırsan sani ısrarlı takipten dolayı savcılığa vereceğim. Bana bir daha ulaşmaya çalışma sakın” diyeceğiniz nokta.
Güzellikle anlamamış. Artık yasal süreçleri yürütmenin vakti gelmiş. Bunları araştırmaktan ve yürütmekten çekinmeyin.
Bunu da belirtin ki belki geri basar. Benim stalkerımda etkisi olmuştu.

zimbirik

önceki duyuru ve bunu okudum. kadın bence delirmiş. başkasına salça olmadan seni bırakmayacak.

abelardo

Arkadaşlar günaydın dün akşam ortak birkaç arkadaşımıza konuyu bahsettim durumdan haberleri olsun diye, bir de duyurudan dün akşam bir arkadaş sayesinde farkına vardım bu kadın histriyonik bozukluk belirtilerine uyuyor sanırım atak dönemi gelince sarıyor. Ararken de sürekli “çok acil” yalanı uydurması bir an önce beklediği ilgili üstüne çekmek olabilir, başta kayıtsız kalınca bunlar daha da coşuyormuş gerçekten de öyle oldu hepsi uyuyor.

titanic kemancısı

Diğer arkadaşlar öneri vermiş, ben sadece bir şey eklemek istiyorum. Artık malum paneller kullanılarak telefon numarasından iş yerine, iş arkadaşlarının bilgilerine kadar ulaşılabiliyor maalesef. Ruh hastalarına bunlar yüzünden gün doğdu.

moonie

rahatsiza bak ya, hasta. olabildigince uzak durun ve asla ama asla muhattap olmak zorunda degilsiniz, ne derse desin bundan sonra yaptigi her seyin size olta atmak oldugunu unutmayin.

onceki duyurunuzda size suc bulanlari anlamak da mümkün degil, yok naifmissiniz, yok cok vericiymissiniz. karsimizdaki insan hastaysa ne yaparsak yapalim tetiklenme ihtimali her zaman var. bunun "ama sen de etek giymissin"den farki yok.

mizore

guncelleme var mi? iyi misiniz?

mizore

Arkadaşlar şu an için sen soluk çıkmadı çok şükür bayağı bir terslemiştim, belki de ortak arkadaşlarımıza yayılır diye korkup susmuş olabilir ama bunun yoklama frekansı genelde haftasonuna denk geliyor bir gelişme olursa part3 yazacağım merak edenler için çok teşekkür ederim :D

titanic kemancısı
1

mobil görünümden çık