selâmlar sözlükdaşlarım. annemin telefonu bozuldu ve ona tuşlu bir telefon almak istiyorum, fakat internette baktığım çoğu telefon sahte. aslında sahte olması sorun değil ama imei diye saçma bir olay var; bir zaman sonra sim kartı çalışmıyor ve hat pasif oluyor o telefonda. telefonun en basit ve önemli özelliği olan konuşmayı yapamıyorsun. imei zırvalığına takılmayacağım bir tuşlu telefon nereden bulabilirim ey vakti duymak doruğuna varanlar?




 

www.hepsiburada.com

Bunlar mı sahte?

kisa

evet, orijinal değiller maalesef.

flufyy

Media Markt 'tan bulabilirsin.

duster

valla ben sirkeciden anneanneme almistim 8-9 sene oldu galiba hic IMEI sorunu da yasamadim.

bay b

www.mediamarkt.com.tr

www.mediamarkt.com.tr

medimarktın mağazadan sahte ürün satacağını sanmıyorum.

kisa

Evet doğru düzgün tuşlu telefon piyasada yok. Alcatel orijinal ama menüsü tam bir saçmalık, mediamarktta inceleyip almanızı tavsiye ederim. Mesela arama yapacaksanız, normal telefonda ismin üstüne gelip basarsınız ve o kişiyi arar ama alcatelde "emin misin" diye bir seçenek çıkıyor, evetin üstüne basacaksınız öyle arayacak. Genelde yaşlılar tercih ediyor bu telefonları, böyle saçma menüler olunca da kullanamıyorlar.

N11, hepsiburada gibi sitelerde satılan Nokia, Samsung tuşlu telefonların hepsi toplama telefonlar, çoğu da sahte ve kaçak IMEI'li. SAR değerleri de rekor düzeyde yüksektir.

lamborcini

herkese çok teşekkür ediyorum dostlar kıpss.

flufyy
1

mobil görünümden çık