selamlar, italya'dan vizeye başvuracağız, 3 günlük milano seyahatimiz olacak ve gideceğimiz bir konserin biletleri de mevcut. 3 hafta sonrasında da 5 günlük bir avusturya seyahatimiz var onun da tren biletleri mevcut.

italya başvurusunda avusturya seyahatini de belirtelim mi yoksa hiç girmeyelim mi?


 

randevu bulabiliyor musunuz ki? idata'dan?

i.hizliresim.com

duyurukullanıcısı

@duyurukullanıcısı geçen gün eylülün ilk haftası için randevular açıldı orda alabildik ama korkunç bir website var, almak tamamen şans işi

la mort heureuse

ya nasıl denk getirdiniz, helal olsun.

duyurukullanıcısı

belirtmeyin, zira italya o zaman avusturyada daha fazla kalıyorsunuz oradan başvurun der. başıma geldi oradan biliyorum. bu sebeple vize başvurum reddedildi.
ileri tarihli italya rezervasyonları yaptırın, flexi bilet vs. alın diyin ki bak ben ileri tarihte italyaya bir daha gidiyorum (vize çıktıktan sonra rezervasyonları ve biletleri iptal edersiniz). böylece italya size daha uzun vize verir.

wendyangelamoiradarling

@..darling+1

kural zaten en çok kalacağınız ülkeden başvurmak ve sürelerde yakın o nedenle red gelebilir. italya'ı daha uzun / avusturya'yı daha kısa gösterirseniz olabilir

jülsezar

avusturya'daki seyahati göstermeden dönüsü nasil göstereceksiniz ki? dönüs göstermezseniz de italya vize vermeyebilir.

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim +1

"you must lodge the application for a schengen visa at the consulate of the country that you intend to visit, or – if you intend to visit more than one schengen state, the consulate of the country where you will spend the longest period."

3 gün italya, 5 gün avusturya konaklamasi icin basvuruyu avusturya'dan yapmak gerekir, avusturya da muhtemelen ihtimalle max 10 gün tek girislik vize verecektir. uyuz onlar.

kimi raikkonen

italya gidiş dönüş biletlerimiz var, iki seyahatin arasında yaklaşık 3-4 hafta var

la mort heureuse

iki seyahat pesi sira degilse avusturya'dan bahsetmenize gerek yok. ama tabii multi entry vermezlerse karismam :)

konusma ben konusuyorum daha bitirmedim
1

mobil görünümden çık