Merhabalar,

Müsabık sporcular müsabakalardan önce kasları belirgin hale getirmek için tam olarak ne yapıyorlar? Veya aynı soruyu sahile inecek olan :D fitnessçılar için de soruyorum ?
Karın kaslarını arz-ı endam için son günlerde su içmiyorlar mı mesela? Neler yapılıyor o son birkaç gün?

Teşekkürler…

 

Yarışma ya da fotoğraf çekimi öncesi yapılan bazı manipülasyonlar var, bunun en bilineni su manipülasyonu. İlk gün 7 litre su içilir ertesi gün 4 litre su içilir ertesi gün 3 litre su içilir ertesi gün hiç su içilmez son gün de 3 gram tuz yenir, bu şekilde deri altında hiç su kalmaz ve tuz yenilerek de deri altında kalan son sular kaslara gönderilir böylelikle hem pumplı hem detaylı hem de tüm damarlar görünür hale gelir ama bunlar tabii riskli hareketler su-elektrolit dengesi bozulur, podyuma genelde destek alarak çıkar yarışmacılar.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

MMA, ufc maçları öncesi de atletler sikletleri tutturmak için 1 hafta cut yapıyorlar. Tartıya yardımla çıkıp maç günü Herkül gibi gelenler var. Tuz banyosu falan da yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Süper sağlıksız bir olay elbette. Birden fazla siklette yarışan manyaklar var su dengesini sürekli manipülasyona uğratarak.

hasmetizm 2046
1

mobil görünümden çık