Daha önce kullandıysanız eğer tavsiye ve yorumunuzu merak ediyorum. Genelde ayakta duruyorum ve bazen uzun yürüyüşler, almışken iyisini alıp 4-5 sene kullanmak istiyorum ve ayaklarım çok çabuk şişip yoruluyor ortopedik sorundan ve çocukluktan kalma hafif raşitizmden dolayı.

2500 TL terlik için çok para gibi ama aynı zamanda maalesef sadece 75 dolar üreticiler için


 

Valla bence verilmez ama ben de 4000 liraya Şimşek McQueen'lisini gördüm almamak için kendime her gün yeni bi bahane yaratıyorum ama alacam galiba.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

yurtdisi fiyati 1500 civari.
crocs 4-5 sene dayanmaz, 2 sezon giyersen iyi.
guneste birakma, kuculuyor.
deger mi degmez mi sen karar vereceksin.

cooperr

crocs birkac sene onceki sketchers'in yerini aldi gibi geliyor turkiye'de. yani ne alaka. ozellikle literide modelini google'a yazdim. oyle aman aman bir destek sagladigi, sizin gibi sorunlu ayaklar icin tasarlandigi falan bu sekilde hicbir iddia yok.

hot potato

bu terlikten bende var, iki yıldır kullanıyorum, ayaklarım geniş ve taraklı yapıda, terliğin ağız kısmı bana dar geliyor, bundan sebep uzun süre giyince rahatsız ediyor, ağız kısmı dar olduğundan arka topuk kayışının bağlantı yerindeki plastik parça ayağıma baskı yapıp uzun süre giyince yara yapıyor, bu sebepten sadece denizdeyken giyiyorum.

tamamen plastik oludğundan yazın çorapsız giymek zor terden dolayı ses yapıyor.
Şekle çok önem vermiyorsan camper brutus sandal(amazonda 2bintl) veya skechers sandaletlere de bakabilirsin. Camper brutus sandalet aldım gayet memnunum.

sealth

ben evde giymek için almıştım, hiçbi farkı yok standartlarından. oğluma alıyorum her yaz, giyip çıkartması çok kolay oluyor ve ayağını yara yapmıyor.

deartheodosia

Ben çok memnunum tek sıkıntısı çorapsız giyilmiyor çok terletiyor ve yara yapıyor.
1000liraydı aldığımda geçen yıl

kararsızataletfilozofu

Bence lüzumsuz pahalı, ki ben parayı düzgün kullanan biri olmamama rağmen hiç düşünmedim bile. Crocs çakması bi terliğim var 5 dolara almıştım ortak tuvalette giymek için sonra yazın bi sokağa çıktım onunla ve herkes beğendi. Yaşasın çakma crocsçuluk.

vedatchilipeppers

ayakta durmak icin tavsiye ederim ama uzun yuruyus icin etmem. 4-5 senelik degil, ben okulda her gun giyiyorum -ki iceride- 1 senede gevsiyor.

spherical
1

mobil görünümden çık